Tocanita de ciuperci uscate

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de ciuperci uscate

Ingrediente

  • 300 g ciuperci uscate
  • 1 ceapa
  • un morcov mic
  • o foaie de dafin
  • sare, piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Ciupercile se lasa la muiat 10-12 ore. Se fierb 30 minute.Strecor,clatesc la jet de apa. Calesc ceapa, adaug ciupercile, apa,condimentele si morcovul dat pe razatoare. Las sa fiarba o ora.Trebuie sa aiba suficienta apa.Spre final adaug usturoi pisat,dupa gust, mai las sa fiarba 10 minute.Aceasta tocanita o mancam traditional doar de ajun de Craciun sau de Boboteza.Are un gust deosebit.De obicei hribii uscati nu-i amestec cu celelalte sortimente de ciuperci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise