Ciupercile se lasa la muiat 10-12 ore. Se fierb 30 minute.Strecor,clatesc la jet de apa. Calesc ceapa, adaug ciupercile, apa,condimentele si morcovul dat pe razatoare. Las sa fiarba o ora.Trebuie sa aiba suficienta apa.Spre final adaug usturoi pisat,dupa gust, mai las sa fiarba 10 minute.Aceasta tocanita o mancam traditional doar de ajun de Craciun sau de Boboteza.Are un gust deosebit.De obicei hribii uscati nu-i amestec cu celelalte sortimente de ciuperci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii