Ceapa se curata, se spala, se toaca si se pune la calit intr-o cratita cu ulei si putina sare. Morcovul se curata, se da pe razatoare si se pune peste ceapa la calit. Legumele se spala se curata si se taie cubulete. Cand ceapa devine transparenta se pun legumele in cratita, se amesteca si se pune apa 300-400 ml. Cand incepe sa fiarba se adauga rosiile date pe razatoare. Se lasa totul la fiert 30 minute,pana scade zeama. Se pune piper si sare dupa gust, se pune patrunjelul tocat si se opreste focul. Se serveste calda sau rece ca atare sau ca garnitura. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii