autor:

lidia new

» » Retete de post

TOCANITA DE LEGUME

Autor: lidia new (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidia new (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
ceapa 200g,morcov 100g,ardei galben si rosu 200g,vinete 200g,dovlecel 200g,rosii 200g,patrunjel frunze 5 fire,sare ,piper dupa gust,ulei 100 ml

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

23 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se toaca si se pune la calit intr-o cratita cu ulei si putina sare. Morcovul se curata, se da pe razatoare si se pune peste ceapa la calit. Legumele se spala se curata si se taie cubulete. Cand ceapa devine transparenta se pun legumele in cratita, se amesteca si se pune apa 300-400 ml. Cand incepe sa fiarba se adauga rosiile date pe razatoare. Se lasa totul la fiert 30 minute,pana scade zeama. Se pune piper si sare dupa gust, se pune patrunjelul tocat si se opreste focul. Se serveste calda sau rece ca atare sau ca garnitura. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCANITA DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Tocanita de legume cu carne de miel

Tocanita de legume cu carne de miel

La noi, si in general in majoritatea tarilor arabe se consuma foarte mult carnea de miel, capra sau

29 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de legume cu iaurt de capra la slow cooker CrockPot

Tocanita de legume cu iaurt de capra la slow cooker CrockPot

Atunci cand mi-a venit ideea acestei retete m-am gandit la legumele in iaurt pe care de obicei le

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    O bunatate !

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Foarte buna aceasta tocana cu legume...eu mai adaug si cateva pastai verzi si un pic de mazare,daca am...daca nu, o prepar cam la fel ca tine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Foarte gustoasa

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      O bunatate.Felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      E o mancare apreciata de mine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      Imi place foarte mult acest fel de mancare...

    • Fara foto

      ancuta gaitan , 01 august 2009

      Foarte gustoasa, eu am adaugat spre sfarsit 2 catei de usturoi si marar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

23 voturi

Ingrediente

  • ceapa 200g,morcov 100g,ardei galben si rosu 200g,vinete 200g,dovlecel 200g,rosii 200g,patrunjel frunze 5 fire,sare ,piper dupa gust,ulei 100 ml

Raporteaza reteta

Retete
de lidia new
prajitura cu dulceata si nuci cu aluat fraged

prajitura cu dulceata si nuci cu aluat fraged

Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa apoi o jumatate de ora la frigider.Aluatul

7 voturi    3 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Ciuperci  cu cascaval

Ciuperci cu cascaval

-se scot coditele de la ciuperci,se spala bine palariile, se pun la scurs. -cascavalul se taie cubulete -patrunjelul

4 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive
Tavalita cu pandispan

Tavalita cu pandispan

Se prepara blatul:se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma,galbenusuile se bat

14 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Salata de orez