autor:

Cely Snijec
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2009

Ingrediente
un borcan de mazare, 2 cepe, 3 rosii, 100 ml ulei, sare, piper, patrunjel si marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Clatesti mazarea, o strecori.Calesti ceapa taiata marunt, adaugi mazarea, o ceasca de apa,lasi sa dea cateva clocote, in functie de cat e de bine fiarta mazarea conservata.Adaugi sucul de rosii,condimentezi,presari cu verrdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de mazare noua si cod

Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Spalam pulpa de porc, o tamponam cu un servet de bucatarie apoi o taiem bucati potrivite. Cartofii

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Cely , 11 septembrie 2009

    Si eu presar cu patrunjel sau marar,uneori adaug si frunze de telina intimpul fierberii.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Ne place, dar eu pun la sfarsit patrunjel verde tocat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      O bunatate...Imi place mult mancarica de mazare atat cu carne cat si fara...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • un borcan de mazare
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel si marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Kushari (reteta de post)