autor:

Anonim

» » Aperitive

Tochitura

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
cabanos, pulpa de vita, costita afumata, usturoi, cimbru, vin rosu, ulei, bulion, verdeata, boia dulce, sare, piper, mamaliguta

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita, cabanosul si costita se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga usturoiul pisat, vinul si bulionul. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si boia. Se introduce la cuptor la foc mic si se lasa sa fiarba in suc propriu pana scade. La sfarsit se presara verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tochitura

Tochitura

Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta

36 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Tochitura Cirio

Tochitura Cirio

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste. Usturoiul se taie marunt si se pune peste

106 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cabanos
  • pulpa de vita
  • costita afumata
  • usturoi
  • cimbru
  • vin rosu
  • ulei
  • bulion
  • verdeata
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • mamaliguta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle umplute cu afumatura