autor:

Anonim

» » Aperitive

Tochitura cu mamaliguta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
cabanos, pulpa de vita, costita afumata, usturoi, cimbru, vin rosu, ulei, bulion, verdeata, boia dulce, sare, piper, mamaliguta

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita, cabanosul si costita se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga usturoiul pisat, vinul si bulionul. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si boia. Se introduce la cuptor la foc mic si se lasa sa fiarba in suc propriu pana scade. La sfarsit se presara verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba.Ii lasam la fiert circa 10-15 min. Indepartam spuma

5 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Chiftele de porc cu legume

Chiftele de porc cu legume

Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne.

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cabanos
  • pulpa de vita
  • costita afumata
  • usturoi
  • cimbru
  • vin rosu
  • ulei
  • bulion
  • verdeata
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • mamaliguta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cighir în prapur