autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Dulciuri diverse

TOCINEI BUCOVINENI

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2009

Ingrediente
1 kg cartofi, 3 oua, 3 linguri faina de grau, 100 g branza de oi, 2-3 linguri jumari, 1 ceapa mare, 2 linguri zahar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si ceapa se dau pe razatoarea de morcov,se adauga restul incredientelor si se amesteca foarte bine.
Intr-o tigaie cu ulei incins,se pune cu o lingura din compozitie (se formeaza portii cat o palma).Se servesc fierbinti cu smantana si zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCINEI BUCOVINENI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gem de caise

Gem de caise

Caisele se spala se scot samburii si se cantaresc 1.500 de fruct fara samburi.Se pun intr-o tigaie

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu ciocolata si cocus

Prajitura cu ciocolata si cocus

Se unge o tava de 25*30 cu putin unt si se tapeteaza cu faina,sau folosim pergament si-l ungem putin

10 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    diana , 26 octombrie 2009

    eu sint din bucovina si am mancat de mica tocinei la bunicii mei.retzeta e cu cartofi putzina faina un praf de sare si atat.fara ceapa, branza si alte adaosuri. se servesc cu smantana sau iaurt.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 oua
  • 3 linguri faina de grau
  • 100 g branza de oi
  • 2-3 linguri jumari
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri zahar

Raporteaza reteta

Fara foto

diana

eu sint din bucovina si am mancat de mica tocinei la bunicii mei.retzeta e cu cartofi putzina faina un praf de sare si atat.fara ceapa, branza si alte adaosuri. se servesc cu smantana sau iaurt.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Strudel cu mere si budinca