autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Tocinei crocanti

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Ingrediente
6 cartofi, 1 ou, 1 lingura smantana, 1 lingura faina, sare, piper, ulei pentru prajit, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

56 voturi

Mod de preparare


Cartofii curatati de coaja, spalati, se dau pe robot (sau pe razatoarea fina). Incorporam oul, smantana, faina, sarea si piperul. Cate o lingura din compozitie asezam in tigaia cu ulei incins. Se prajesc uniform pe ambele parti, se asaza pe prosop de hartie sa se absoarba uleiul. Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocinei crocanti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
PIURE DE CARTOFI

PIURE DE CARTOFI

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie cubulete mici pentru a fierbe mai repede.Se pun in

26 voturi    11 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Negresa de post

Negresa de post

Stafidele se pun in putina apa cu esenta de rom si praful de copt se stinge cu zeama de lamaie sau

38 voturi    15 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Estera_Tivadar

    Estera_Tivadar (Bucatar) , 11 martie 2014

    La noi, in Maramures li se zice "hrenzele" E o reteta foarte buna!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2010

    pare a fi o reteta foarte buna si ...usoara

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      buni si usor de preparat

    • Cristina Oprica

      Cristina Oprica (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Bunica mea le spunea "papanasi din cartofi" si mai facea o varianta si cu dovlecei, la ambele adauga branza in compozitie, iar la dovlecei punea si marar.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      o bunatate!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Minunati tocineii crocanti! Imi plac foarte mult!

    • Fara foto

      Doina , 03 ianuarie 2010

      Sunt deliciosi. Ne pregatea strabunica mea cand eram copil. acum ii prepar si eu cu multa placere. Sunt foarte buni si serviti cu branza sarata sau branza de burduf si smantana.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Bun,bun.Sunt sigura ca sunt deosebiti la gust.

    • Fara foto

      Nadia , 29 noiembrie 2009

      Sunt buni, faceam si eu dar ii serveam simpli, am sa incerc si cu smantana, par mai interesanti!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Foarte buni......

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Foarte buni,nu am mai facut de mult timp.O idee buna.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      foarte buni!

    • emadina

      emadina (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      imi plac foarte mult tocineii si chiar doream sa gasesc o reteta pe care s/o fac acum...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

56 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Estera_Tivadar (Bucatar)

La noi, in Maramures li se zice "hrenzele" E o reteta foarte buna!

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Penne colorate cu legume