autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Tocinei crocanti

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Ingrediente
6 cartofi, 1 ou, 1 lingura smantana, 1 lingura faina, sare, piper, ulei pentru prajit, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

56 voturi

Mod de preparare


Cartofii curatati de coaja, spalati, se dau pe robot (sau pe razatoarea fina). Incorporam oul, smantana, faina, sarea si piperul. Cate o lingura din compozitie asezam in tigaia cu ulei incins. Se prajesc uniform pe ambele parti, se asaza pe prosop de hartie sa se absoarba uleiul. Servim cu smantana.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tocinei crocanti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

  • 14 comentarii

  • Estera_Tivadar

    Estera_Tivadar (Bucatar) , 11 martie 2014

    La noi, in Maramures li se zice "hrenzele" E o reteta foarte buna!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2010

    pare a fi o reteta foarte buna si ...usoara

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

    • Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      buni si usor de preparat

    • Cristina Oprica

      Cristina Oprica (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Bunica mea le spunea "papanasi din cartofi" si mai facea o varianta si cu dovlecei, la ambele adauga branza in compozitie, iar la dovlecei punea si marar.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      o bunatate!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Minunati tocineii crocanti! Imi plac foarte mult!

    • Doina , 03 ianuarie 2010

      Sunt deliciosi. Ne pregatea strabunica mea cand eram copil. acum ii prepar si eu cu multa placere. Sunt foarte buni si serviti cu branza sarata sau branza de burduf si smantana.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Bun,bun.Sunt sigura ca sunt deosebiti la gust.

    • Nadia , 29 noiembrie 2009

      Sunt buni, faceam si eu dar ii serveam simpli, am sa incerc si cu smantana, par mai interesanti!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Foarte buni......

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Foarte buni,nu am mai facut de mult timp.O idee buna.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      foarte buni!

    • emadina

      emadina (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      imi plac foarte mult tocineii si chiar doream sa gasesc o reteta pe care s/o fac acum...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

56 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Estera_Tivadar (Bucatar)

La noi, in Maramures li se zice "hrenzele" E o reteta foarte buna!

Retete

din Retete vegetariene

Legume la cuptor Legume la cuptor

Fierbem broccoli. Taiem ceapa felii, dovlecelul il taiem in bucati mai mari si rosiile le lasam intregi sau le puteti taia in 2. Dupa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de mamaliga Spanac pe pat de mamaliga

Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mancare rapida de post