Preparam frisca la care adaugam o lingura sau doua de cacao dupa preferinta...depinde det de neagra vrem sa fie frisca...se poate lasa si fara cacao daca nu va place.Intr-un castron se pun bucatile de blat, se adauga frisca si se bat cu mixerul pana se omogenizeaza.
Cand s-a omgenizat se adauga putina zeama de lamaie si se decoreaza cu fructe.
Eu am folosit fructe din compot dar sunt bune si cele proaspate.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii