Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se da o tava de
22 x 11 cm cu spray de gatit care nu se lipeste.
Într-o oala mica cu apa fiarta, se fierbe usturoiul 2
minute ca sa se albeasca. Se scurge.
Într-un robot de bucatarie, se amesteca usturoiul,
tofu, brânza crema, parmezanul, faina, oul Întreg,
albusurile si sarea; se amesteca pâna se omogenizeaza
Jumatate din amestec se pune Într-un castron.
La amestecul de tofu ramas În robot se adauga
busuiocul si se amesteca pâna se omogenizeaza. Se
toarna amestecul in tava pregatita.
Amestecul de tofu din castron se pune din nou În
robot. Se adauga ardeii copti, pasta de rosii si
ardeiul Cayenne; se amesteca pâna se omogenizeaza.
Amestecul de tofu cu ardei rosu se toarna peste
amestecul cu busuioc. Cu un cutitas, se fac câteva
taieturi prin cele doua straturi.
Se coc 1 ora sau pâna se Încheaga. Se raceste
tava pe un gratar, apoi se tine la frigider cel pUtin
4 ore. Pentru servit, se rastoarna pe un platou si se
taie in 8 felii.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii