autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Tofu, ardei si busuioc

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
3 catei de usturoi, curatati, 1 pachet (540 g) tofu matasos moale, 1 pachet (225 g) brânza crema degresata, 1/2 brânza parmezan rasa, 2 linguri faina, 1 ou mare, 2 albusuri de oua mari, 1/2 lingurita sare, 2 cani de frunze proaspete de busuioc, Îndesate, cana ardei rosii copti, din borcan, scursi, si spalati, 3 linguri pasta de rosii, 1/4 lingurita ardei Cayenne

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se da o tava de
22 x 11 cm cu spray de gatit care nu se lipeste.
Într-o oala mica cu apa fiarta, se fierbe usturoiul 2
minute ca sa se albeasca. Se scurge.
Într-un robot de bucatarie, se amesteca usturoiul,
tofu, brânza crema, parmezanul, faina, oul Întreg,
albusurile si sarea; se amesteca pâna se omogenizeaza
Jumatate din amestec se pune Într-un castron.
La amestecul de tofu ramas În robot se adauga
busuiocul si se amesteca pâna se omogenizeaza. Se
toarna amestecul in tava pregatita.
Amestecul de tofu din castron se pune din nou În
robot. Se adauga ardeii copti, pasta de rosii si
ardeiul Cayenne; se amesteca pâna se omogenizeaza.
Amestecul de tofu cu ardei rosu se toarna peste
amestecul cu busuioc. Cu un cutitas, se fac câteva
taieturi prin cele doua straturi.
Se coc 1 ora sau pâna se Încheaga. Se raceste
tava pe un gratar, apoi se tine la frigider cel pUtin
4 ore. Pentru servit, se rastoarna pe un platou si se
taie in 8 felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tofu, ardei si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pate de nuci

Pate de nuci

Nucile le punem intr-un castron cu apa si le lasam sa se hidrateze cel putin 3 ore (ale mele au stat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Spanac la Doubletta

Spanac la Doubletta

Spal zarzavatul. Fierb spanaul, il strecor. Supa rezutata o folosesc la bors. Spanacul il mixez.

28 voturi    13 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi
  • curatati
  • 1 pachet (540 g) tofu matasos moale
  • 1 pachet (225 g) brânza crema degresata
  • 1/2 brânza parmezan rasa
  • 2 linguri faina
  • 1 ou mare
  • 2 albusuri de oua mari
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 cani de frunze proaspete de busuioc
  • Îndesate
  • cana ardei rosii copti
  • din borcan
  • scursi
  • si spalati
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1/4 lingurita ardei Cayenne

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
"Icre" din migdale