autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Tofu, ardei si busuioc

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
3 catei de usturoi, curatati, 1 pachet (540 g) tofu matasos moale, 1 pachet (225 g) brânza crema degresata, 1/2 brânza parmezan rasa, 2 linguri faina, 1 ou mare, 2 albusuri de oua mari, 1/2 lingurita sare, 2 cani de frunze proaspete de busuioc, Îndesate, cana ardei rosii copti, din borcan, scursi, si spalati, 3 linguri pasta de rosii, 1/4 lingurita ardei Cayenne

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se da o tava de
22 x 11 cm cu spray de gatit care nu se lipeste.
Într-o oala mica cu apa fiarta, se fierbe usturoiul 2
minute ca sa se albeasca. Se scurge.
Într-un robot de bucatarie, se amesteca usturoiul,
tofu, brânza crema, parmezanul, faina, oul Întreg,
albusurile si sarea; se amesteca pâna se omogenizeaza
Jumatate din amestec se pune Într-un castron.
La amestecul de tofu ramas În robot se adauga
busuiocul si se amesteca pâna se omogenizeaza. Se
toarna amestecul in tava pregatita.
Amestecul de tofu din castron se pune din nou În
robot. Se adauga ardeii copti, pasta de rosii si
ardeiul Cayenne; se amesteca pâna se omogenizeaza.
Amestecul de tofu cu ardei rosu se toarna peste
amestecul cu busuioc. Cu un cutitas, se fac câteva
taieturi prin cele doua straturi.
Se coc 1 ora sau pâna se Încheaga. Se raceste
tava pe un gratar, apoi se tine la frigider cel pUtin
4 ore. Pentru servit, se rastoarna pe un platou si se
taie in 8 felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tofu, ardei si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Este o rulada ce se face usor, iar cu reteta nu ma pot lauda ca-mi apartine, pentru ca am preluat-o

51 voturi    4 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Ciuperci cu lime si patrunjel verde

Ciuperci cu lime si patrunjel verde

Ciupercile le spalam bine cu apa rece pentru a indeparta eventualele firicele de pamant de pe ele

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi
  • curatati
  • 1 pachet (540 g) tofu matasos moale
  • 1 pachet (225 g) brânza crema degresata
  • 1/2 brânza parmezan rasa
  • 2 linguri faina
  • 1 ou mare
  • 2 albusuri de oua mari
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 cani de frunze proaspete de busuioc
  • Îndesate
  • cana ardei rosii copti
  • din borcan
  • scursi
  • si spalati
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1/4 lingurita ardei Cayenne

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Desert raw vegan