autor:

elissa fanea

» » Dulciuri diverse

Torrijas

Autor: elissa fanea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elissa fanea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
1 bagheta de piine (preferabil din ziua precedenta), 1 litru de lapte, scortisoara, 6 linguri de zahar, coaja de la o lamiie(optional), 2 oua, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie piinea felii si se pune intr-o tava. Laptele cu scortisoara,zaharul si coaja de lamiie se fierbe 5-10 minute si se toarna peste feliile de piine. Cind acestea sint bine imbibate,se scurg,se trec prin oul batut si apoi se prajesc in uleiul fierbinte. Se scot pe hirtie ca sa se scurga de ulei si se pudreaza cu zahar vaniliat,pudra sau miere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Torrijas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura frageda cu mere si dovleac

Prajitura frageda cu mere si dovleac

1. Facem un aluat fraged din ingredientele enumerate mai sus. Daca credeti ca este prea moale aluatul

20 voturi    9 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Dulceata de catina

Dulceata de catina

Catina,curatata,spalata,se lasa deoparte sa se scurga;intr-un vas se face siropul gros din zahar,apa

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • Fara foto

    maflo (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Finalul care il stiu eu esta urmatorul, cand se scot din tigaie se pun in miere.Mierea in prealabil sa fiert(5 min pana se face spuma) cu un pic de apa, ca sa se faca mai lichida, si asa se imbiba si de miere.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta de piine (preferabil din ziua precedenta)
  • 1 litru de lapte
  • scortisoara
  • 6 linguri de zahar
  • coaja de la o lamiie(optional)
  • 2 oua
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de elissa fanea
Salata de oua

Salata de oua

Se face o maioneza din galbenus de ou,mustar si ulei,iar la sfirsit adaugam putina zeama de lamiie

5 voturi    7 comentarii
15 min
Salate reci
Tarta de branza

Tarta de branza

Se sfarma biscuitii cu robotul de bucatarie sau cu mina pina devin un praf pe care il amestecam cu

15 voturi    3 comentarii
15 min
Prajituri
Taglioni cu rosii

Taglioni cu rosii

Se fierb spaghetele 4 minute dupa care se stinge focul si se lasa sub capac. Rosiile se curata de

4 voturi    11 comentarii
40 min
Paste si pizza

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Delicatese cu visine