autor:

elissa fanea

» » Dulciuri diverse

Torrijas

Autor: elissa fanea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elissa fanea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
1 bagheta de piine (preferabil din ziua precedenta), 1 litru de lapte, scortisoara, 6 linguri de zahar, coaja de la o lamiie(optional), 2 oua, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie piinea felii si se pune intr-o tava. Laptele cu scortisoara,zaharul si coaja de lamiie se fierbe 5-10 minute si se toarna peste feliile de piine. Cind acestea sint bine imbibate,se scurg,se trec prin oul batut si apoi se prajesc in uleiul fierbinte. Se scot pe hirtie ca sa se scurga de ulei si se pudreaza cu zahar vaniliat,pudra sau miere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Torrijas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu fulgi de migdale

Cozonac cu fulgi de migdale

Aluatul l-am pregatit in felul urmator: -am pus toate ingredientele pentru aluat in masina de facut

2 voturi    2 comentarii
4h 20 min
Dulciuri diverse
Prăjitură cu bostan(dovleac)

Prăjitură cu bostan(dovleac)

Zahărul se bate cu ouăle întregi, se adaugă treptat uleiul şi se amestecă bine. Se adaugă

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • Fara foto

    maflo (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Finalul care il stiu eu esta urmatorul, cand se scot din tigaie se pun in miere.Mierea in prealabil sa fiert(5 min pana se face spuma) cu un pic de apa, ca sa se faca mai lichida, si asa se imbiba si de miere.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 bagheta de piine (preferabil din ziua precedenta)
  • 1 litru de lapte
  • scortisoara
  • 6 linguri de zahar
  • coaja de la o lamiie(optional)
  • 2 oua
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de elissa fanea
Salata de oua

Salata de oua

Se face o maioneza din galbenus de ou,mustar si ulei,iar la sfirsit adaugam putina zeama de lamiie

5 voturi    7 comentarii
15 min
Salate reci
Tarta de branza

Tarta de branza

Se sfarma biscuitii cu robotul de bucatarie sau cu mina pina devin un praf pe care il amestecam cu

15 voturi    3 comentarii
15 min
Prajituri
Taglioni cu rosii

Taglioni cu rosii

Se fierb spaghetele 4 minute dupa care se stinge focul si se lasa sub capac. Rosiile se curata de

4 voturi    11 comentarii
40 min
Paste si pizza

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minitarte cu curd de capsuni