TORT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1Kg rahat ( jumatate rosu, jumatate verde ),
  • 1 pachet margarina,
  • 1 lamaie,
  • 1 blat,
  • 2 ciocolate,
  • 1 pachet frisca,

Mod de preparare

Rahatul rosu impreuna cu ½ pachet de margarina si jumatate de lamaie se taie si se mixeaza pana se obtine o crema omogena.

Se face un sirop din zahar de vanilie cu care se insiropeaza blaturile.

Glazura de ciocolata se face topiind ciocolatela in apa.

Se glaseaza tortul cu ciocolata iar cu frisca se fac decoratiuni dupa cum dorim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor