Rahatul rosu impreuna cu ½ pachet de margarina si jumatate de lamaie se taie si se mixeaza pana se obtine o crema omogena.
Se face un sirop din zahar de vanilie cu care se insiropeaza blaturile.
Glazura de ciocolata se face topiind ciocolatela in apa.
Se glaseaza tortul cu ciocolata iar cu frisca se fac decoratiuni dupa cum dorim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii