In vasul mixerului se bat bine ouale cu zahar pana devin o compozitie spumoasa.
In vasul mixerului se bat bine ouale cu zahar pana devin o compozitie spumoasa mai deschisa la culoare; se adauga uleiul si se continua a bate puternic pana se cuprinde uleiul, se coboara puterea mixerului si se adauga smantana si sucul de portocala.
In alt bol se amesteca faina cu cocosul si praf de copt si budinca de vanilie si se amesteca bine, dupa care se adauga treptat in compozitia lichida pana se omogenizeaza.
Se unge o tava rotunda de copt de 26 cm, se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se coace la 160 de grade C, timp de 40 de minute sau pana se rumeneste usor si verificarea cu scobitoarea arata ca-i copt.
Se scoate sa se raceasca usor.
Crema
In bolul mixerului punem budinca de dulce de leche cu un pahar de lapte si 250 ml de smantana si mixam pana crema este spumoasa.
Taiem tortul in doua si pe prima jumatate punem toata compozitia cremei adaugam cealalta jumatate si lasam putin la rece.
Toping
Se bate smantana cu 2 linguri de zahar pana devine frisca si se acopera tortul cu ea. Ciocolata se rade pe razatoare si se pudreaza pe deasupra tortului.Se lasa la rece o noapte dupa care se poate servi.
Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevieReteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....
Salata de cartofi cu smantanaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii