Painea se taie in 4 blaturi si se umple succesiv cu urmatoarele paste :
1. Pateul de ficat amestecat cu castraveciorii si gogosarii tocati marunt.
2. Untul amestecat cu ciupercile taiate marunt,mararul tocat marunt,sare,piper,condimente.
3. Galbenusurile frecat cu mustar,putin ulei,albusurile tocate marunt, sunca sau costita afumata tocata marunt.
Se preseaza bine tortul se orneaza cu maioneza si cu si se da la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii