autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Torturi

TORT APERITIV

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
o paine rotunda, 2 cutii pate de ficat, un pachet unt, 1-2 legaturi marar verde, 5 oua fierte, mustar, castraveciori murati dupa gust, gogosari acri dupa gust, o cutie ciuperci, sunca sau costita afumata, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Painea se taie in 4 blaturi si se umple succesiv cu urmatoarele paste :
1. Pateul de ficat amestecat cu castraveciorii si gogosarii tocati marunt.
2. Untul amestecat cu ciupercile taiate marunt,mararul tocat marunt,sare,piper,condimente.
3. Galbenusurile frecat cu mustar,putin ulei,albusurile tocate marunt, sunca sau costita afumata tocata marunt.
Se preseaza bine tortul se orneaza cu maioneza si cu si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT APERITIV" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort aperitiv Baneasa

Tort aperitiv Baneasa

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se clatesc si se pun in strecuratoare, la scurs. Se

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort aperitiv cu legume

Tort aperitiv cu legume

Se spala toate legumele si se lasa la scurs. Se feliaza dovleceii, vinetele, rosiile, gogosarul,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Interesant!si eu salvez reteta si-ti dau si nota maxima

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Tinandu-se la rece o sa se intareasca si se poate taia felii,dreptunghiuri,patratele,ce forme doriti.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Interesanta, dar nu ai specificat cum se serveste. Se taie precum tortul? Nu prea am inteles.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 mai 2009

      Supoer! Ai un vot si de la mine

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2009

      Ooooooooo...dar trebuie sa fie tare bun si aspectuos !!!! Salvat reteta !!!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009

      Si daca nu ma insel (si nu) cred ca ieri am facut 1-2 comentarii retetelor tale.....Ok! Sper ca nu te superi!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • o paine rotunda
  • 2 cutii pate de ficat
  • un pachet unt
  • 1-2 legaturi marar verde
  • 5 oua fierte
  • mustar
  • castraveciori murati dupa gust
  • gogosari acri dupa gust
  • o cutie ciuperci
  • sunca sau costita afumata
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

mirey (Chef de cuisine)

Interesant!si eu salvez reteta si-ti dau si nota maxima

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat