Ingrediente
o paine rotunda, 2 cutii pate de ficat, un pachet unt, 1-2 legaturi marar verde, 5 oua fierte, mustar, castraveciori murati dupa gust, gogosari acri dupa gust, o cutie ciuperci, sunca sau costita afumata, sare,piper,condimente
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
13 voturi
Mod de preparare
1. Pateul de ficat amestecat cu castraveciorii si gogosarii tocati marunt.
2. Untul amestecat cu ciupercile taiate marunt,mararul tocat marunt,sare,piper,condimente.
3. Galbenusurile frecat cu mustar,putin ulei,albusurile tocate marunt, sunca sau costita afumata tocata marunt.
Se preseaza bine tortul se orneaza cu maioneza si cu si se da la rece.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 mai 2009
Supoer! Ai un vot si de la mine
Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2009
Ooooooooo...dar trebuie sa fie tare bun si aspectuos !!!! Salvat reteta !!!
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009
Si daca nu ma insel (si nu) cred ca ieri am facut 1-2 comentarii retetelor tale.....Ok! Sper ca nu te superi!