TORT APERITIV

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o paine rotunda
  • 2 cutii pate de ficat
  • un pachet unt
  • 1-2 legaturi marar verde
  • 5 oua fierte
  • mustar
  • castraveciori murati dupa gust
  • gogosari acri dupa gust
  • o cutie ciuperci
  • sunca sau costita afumata
  • sare,piper,condimente

Mod de preparare

Painea se taie in 4 blaturi si se umple succesiv cu urmatoarele paste :

1. Pateul de ficat amestecat cu castraveciorii si gogosarii tocati marunt.

2. Untul amestecat cu ciupercile taiate marunt,mararul tocat marunt,sare,piper,condimente.

3. Galbenusurile frecat cu mustar,putin ulei,albusurile tocate marunt, sunca sau costita afumata tocata marunt.

Se preseaza bine tortul se orneaza cu maioneza si cu si se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor