Se spala toate legumele si se lasa la scurs.
Se spala toate legumele si se lasa la scurs.
Se feliaza dovleceii, vinetele, rosiile, gogosarul, pieptul de porc afumat, o jumatate din cascaval si ardeiul kapia.
Se pune intr-o tava folie de aluminiu, se unge cu ulei si se asaza un strat de felii de dovlecei pe fundul tavii, cat si pe margini, se asaza felii de ardei kapia pe margini si se pun peste dovlecei, felii de piept de porc. Un strat de felii de rosii vin peste carne, cascaval, felii de gogosari, felii de dovlecei, felii de piept afumat, felii de ardei kapia, felii de rosii si felii de vinete.
Se pun intr-un vas patru oua, se mixeaza, se adauga laptele dulce, pasta de tomate, sare, se omogenizeaza si se toarna in tava, apoi se adauga cealalta jumatate de cascaval ras prin razatoarea mare, se orneaza si se da cuptor, la foc potrivit pentru circa o ora, apoi se opreste focul si se taie felii, dupa ce se mai racoreste.
Sa aveti pofta, dragilor!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii