Se cumpara foile din magazin, se decongeleaza, se intind si se decupeaza cu o forma de tort rotunda sau cu ajutorul unei farfurii (depinde de imaginatia voastra). Se taie o forma rotunda dupa care se traseaza cu cutitul feliile in asa fel in cat sa nu se patrunda foaia de tot. Se pune pe hartie de copt si se introduce la cuptor cam 5-7minute la 180grade.
Dupa ce s-au copt 4 foi se pregateste crema de branza. Se alifiaza untul sau margarina, se freaca branza cu smantana bine bine pana devine o crema pufoasa. Se toaca kaizerul sau sunca cubulete marunte, se toaca si o parte din patrunjel, foarte marunt, apoi se impreuna untul cu branza frecata cu smantana, cu kaizerul, cu patrunjelul.
Se aseaza crema astfel obtinuta intre cele 4 foi, se orneaza cu feliile de kaizer sau sunca in care am pus o crenguta de patrunjel pentru design.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii