autor:

Fara foto

» » Aperitive

Tort aperitiv

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
500 gr cascaval, 300 gr bacon, 1 buc salata verde, 50 gr mustar, 200 gr branza de vaci, 100 gr smantana, 1 legatura marar, 5 gr piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cascavalul pe orizontala in felii, se unge felia de cascaval cu crema de brinza care se prepara astfel: se freaca brinza de vaci cu smantina, mararul pana devine o pasta care se pune peste felia de cascaval, se adauga o felie de sunca, se unge cu mustar, se adauga o foaie de salata verde si se continua pana se termina sunca si cascavalul. Se da la frigider cam o jumatate de ora, dupa care se taie felii si se serveste ca aperitiv. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Se cumpara foile din magazin, se decongeleaza, se intind si se decupeaza cu o forma de tort rotunda

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
TORT APERITIV

TORT APERITIV

Pentru paine: Intr-un castron mic, amestecam drojdia cu lingura de miere si 3 linguri de apa calduta

1 vot    0 comentarii
12h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr cascaval
  • 300 gr bacon
  • 1 buc salata verde
  • 50 gr mustar
  • 200 gr branza de vaci
  • 100 gr smantana
  • 1 legatura marar
  • 5 gr piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Cas pane