Si pentru ca tot mi-au picat clatitele gata facute in mana era mai mare pacatul sa ratez o asa economie de timp, ca de mult vreau eu sa fac un tortulet aperitiv. Si uite ca s-a ivit ocazia.
Se curata si se spala legumele. Se pastreaza pentru decor un castravete mai mic si un ardei mai mic si 2 masline egale. Se taie marunt ceapa, ardeii in cubulete, castravetii se rad fin (eu am pus si 2 rosii in poza, dar m-am razgandit pentru ca am zis ca lasa zeama), se pun 450g branza de vaci, mozzarella rasa pe razatoarea cu gauri mari, telemeaua rasa fin, maslinele, 4 linguri de smantana si se amesteca bine. Aceasta este prima crema.
Pentru a doua crema se amesteca 50g branza de vaci cu 4 linguri de smantana si branza topita si se amesteca bine.
Incepem montarea tortului. Se pune o clatita, se unge cu crema a doua, deasupra se pune prima crema, peste care se pune o foaie de clatita pe care o ungem din nou cu crema a doua, deasupra punem crema intai si deasupra o foaie de clatita. Si tot asa pana se termina foile de clatite. La mine a ajuns compozitia fix, a si ramas din crema a doua sa invelesc tortul.Fiecare il orneaza in functie de inspiratia de moment.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii