Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Ingrediente
1 cutie penne rigate (paste fainoase din faina de grau dur 100%, 500 gr., 200 gr. carne slaba tocata de porc, 100 gr salam mix in cascaval si piper, 4 oua, 100 ml. lapte dulce, 2 linguri pasta de tomate, 1 lingurita coriandru, 1 ardei iute uscat, 1 lingurita sare, 300 gr. cascaval, 1 lingurita oregano, 1 gogosar

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se clatesc si se pun in strecuratoare, la scurs.

Se unge tava cu unt si se asaza pe margini, in interior, felii de salam, apoi se toarna in tava jumatate din paste. Peste paste, se adauga carnea tocata, in amestec cu putina sare si putin oregano, se adauga jumatate din cascavalul ras prin razatoare si jumatate din ouale batute cu lapte si putina sare. Se presara bucatele de gogosar si se pune si cealalta parte de paste fierte. Peste paste, se adauga pasta de tomate, restul de cascaval ras si ouale batute. Se presara bucatele de gogosar, felii fine de ardei iute, coriandru, feliile de salam ramase si se da tava la cuptorul incalzit. Cand tortul este gata, se orneaza cu felii de masline. Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv Baneasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort palarie

Tort palarie

Blat : Ouale se separa, albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat, uleiul,

1 vot    0 comentarii
2h
Torturi
Tort pufos cu crema si dulceata de caise

Tort pufos cu crema si dulceata de caise

amestecam ouale intregi cu putina sare fina,adaugam zaharul,mixam totul bine,incorporam iaurtul,uleiul

8 voturi    10 comentarii
45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie penne rigate (paste fainoase din faina de grau dur 100%
  • 500 gr.
  • 200 gr. carne slaba tocata de porc
  • 100 gr salam mix in cascaval si piper
  • 4 oua
  • 100 ml. lapte dulce
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita coriandru
  • 1 ardei iute uscat
  • 1 lingurita sare
  • 300 gr. cascaval
  • 1 lingurita oregano
  • 1 gogosar

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

190 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
Tort cu mousse de piersici.