Se face un sirop din 2 linguri de zahar brun, 1 pahar de zeama de cocktail de cirese si 1 esenta de vanilie.Se insiropeza blatul cu siropul .Se face rapid cema cu mixerul punand in vasul de plastic 1 cutie de Mascarpone, continutul celor 2 cutii de crema de zahar ars cu sirop cu tot, 300 ml lapte rece, 2 linguri de zahar brun.Se umple cu crema obtinuta tortul, are 4 foi Se imbraca apoi tot cu o crema alba facuta din baterea celei de a doua cutii de crema Mascarpone cu 4 linguri de lapte rece, 30 g unt/margarina Rama pt.prajituri si 2 linguri de zahar alb.Se presara pe deasupra nuca de cocos verde i forma de bradut.Se orneaza cu cirese de cocktail drept globulete, coji de fructe multicolore confiate drept instalatie si cu bucatele de ananas, cirese, mango din cocktailul compot drept globulete.In varful bradului se aseaza o steluta galbena din jeleu.Sarbatori fericite!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii