Blatul:
Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pentru 10 minute pana ce amestecul s-a albit si a crescut mult. Se adauga uleiul, apoi laptele, continuand amestecarea.
Faina cernuta se amesteca cu praful de copt si se adauga peste restul ingredientelor. Se imbraca in hartie de copt o tava lunga de cozonac si se toarna compozitia. Se coace 20-25 minute.Se lasa sa se racesca.
Crema:
Se prepara budinca conform instructiunilor, apoi se lasa sa se racesca. Untul aflat la temperatura camerei se bate spuma. Se incorporeaza untul, lingura cu lingura in budinca rece.
Din blatul racit se decupeaza un triunghi care va fi acoperisul cabanei. Partea ramasa se insiropeaza, se unge cu crema, se aseaza bananele, iar de o parte si de alta a acestora se pun piscoturi. Se umple cu crema si se aseaza ,,triunghiul,,decupat sub forma de acoperis. Se imbraca cu crema ramasa si se presara fulgi de cocos. Se infige un betisor de scortisoara sugerand cosul de fum
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii