autor:

Fara foto

» » , Prajituri, Torturi

Tort campari

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 blat, 250 ml suc de porticale, 5 linguri lichior de portocale, 3 portocale, 1 1/2 plic praf de gelatina, 250 g brinza de vaci, 150g zahar, 250 g mascarpone, 400 ml frisca, 1 pli praf de gelatina rosie, 100 ml campari

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blatul se stropeste cu 3 linguri de suc si lichior. Se inmoaie gelatina in 120 ml suc. Se amesteca brinza de vaci cu mascarpone, 120 g zahar si coaja rasa de la 1 portocala. Se dizolva gelatina in suc si se inglobeza in crema de brinza. Se da la rce. Se inglobeaza frisca batuta. Se asaza pe blat si se lasa la rce 2 ore. Se asaza pe crema feliile de portocale. Se da in fiert o glaxura din praf, 30 g zahara, campari, suc si 5 linguri de apa. Se toarna pe fructe si se lasa sa se intareasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort campari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

11 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
Tort cu jeleu de mere si crema de vanilie

Tort cu jeleu de mere si crema de vanilie

Pregatim blatul: Separam ouale si batem spuma albusurile, apoi adaugam zaharul sub forma de ploaie

0 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 blat
  • 250 ml suc de porticale
  • 5 linguri lichior de portocale
  • 3 portocale
  • 1 1/2 plic praf de gelatina
  • 250 g brinza de vaci
  • 150g zahar
  • 250 g mascarpone
  • 400 ml frisca
  • 1 pli praf de gelatina rosie
  • 100 ml campari

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort de piersici