autor:

Fara foto

» » , Prajituri, Torturi

Tort campari

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 blat, 250 ml suc de porticale, 5 linguri lichior de portocale, 3 portocale, 1 1/2 plic praf de gelatina, 250 g brinza de vaci, 150g zahar, 250 g mascarpone, 400 ml frisca, 1 pli praf de gelatina rosie, 100 ml campari

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blatul se stropeste cu 3 linguri de suc si lichior. Se inmoaie gelatina in 120 ml suc. Se amesteca brinza de vaci cu mascarpone, 120 g zahar si coaja rasa de la 1 portocala. Se dizolva gelatina in suc si se inglobeza in crema de brinza. Se da la rce. Se inglobeaza frisca batuta. Se asaza pe blat si se lasa la rce 2 ore. Se asaza pe crema feliile de portocale. Se da in fiert o glaxura din praf, 30 g zahara, campari, suc si 5 linguri de apa. Se toarna pe fructe si se lasa sa se intareasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort campari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort alb cu visine si ciocolata

Tort alb cu visine si ciocolata

Se amesteca gemul impreuna cu galbenusurile, stafidele hidratate in cognac, uleiul, laptele, esentele

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort de mere cu frisca

Tort de mere cu frisca

Merele se curata de coaja si se scoate mijlocul fara a le taia.Se pun intr-o cratita cele 6 linguri

32 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 blat
  • 250 ml suc de porticale
  • 5 linguri lichior de portocale
  • 3 portocale
  • 1 1/2 plic praf de gelatina
  • 250 g brinza de vaci
  • 150g zahar
  • 250 g mascarpone
  • 400 ml frisca
  • 1 pli praf de gelatina rosie
  • 100 ml campari

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Tiramisu cu afine