autor:

Fara foto

» » , Prajituri, Torturi

Tort campari

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 blat, 250 ml suc de porticale, 5 linguri lichior de portocale, 3 portocale, 1 1/2 plic praf de gelatina, 250 g brinza de vaci, 150g zahar, 250 g mascarpone, 400 ml frisca, 1 pli praf de gelatina rosie, 100 ml campari

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Blatul se stropeste cu 3 linguri de suc si lichior. Se inmoaie gelatina in 120 ml suc. Se amesteca brinza de vaci cu mascarpone, 120 g zahar si coaja rasa de la 1 portocala. Se dizolva gelatina in suc si se inglobeza in crema de brinza. Se da la rce. Se inglobeaza frisca batuta. Se asaza pe blat si se lasa la rce 2 ore. Se asaza pe crema feliile de portocale. Se da in fiert o glaxura din praf, 30 g zahara, campari, suc si 5 linguri de apa. Se toarna pe fructe si se lasa sa se intareasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort campari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata cu mousse de fructe de padure

Tort de ciocolata cu mousse de fructe de padure

Buline: Amestecam toate ingredientele si formam bile(daca compozitia iese mai moale-poate branza

4 voturi    0 comentarii
4h
Torturi
Lazy cake

Lazy cake

Blatul e doar un simplu blat de pandispan, reteta clasica. Adica bateti spuma albusurile. separat

36 voturi    5 comentarii
55 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 blat
  • 250 ml suc de porticale
  • 5 linguri lichior de portocale
  • 3 portocale
  • 1 1/2 plic praf de gelatina
  • 250 g brinza de vaci
  • 150g zahar
  • 250 g mascarpone
  • 400 ml frisca
  • 1 pli praf de gelatina rosie
  • 100 ml campari

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tortulete cu frisca si cafea