- 9 linguri mari zahar se topesc intr-o cratita se lasa la racit
- 5 oua intregi, 5 linguri zahar, 5 vanilii se bat bine (spuma) se adauga 1 l lapte
- Se bat 5 albusuri spuma cu 5-6 linguri zahar, se pun galbenusurile peste si 7 linguri faina la sfarsit amestecate cu un praf de copt.
- Se pune cu lingura de lemn peste compozitia din cratita si se uniformizaeaza.
Se baga la cuptor 1 ora.
Se tine in cratita si se pune o folie de aluminiu peste.
Se ia din cratita, se pune pe o farfurie lata sau tava de tort si se orneaza cu fructe exotice si frisca. Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii