Sunca,telemeaua si ouale fierte se dau pe razatoarea mica(separat nu le amestecati).Pregatiti o maioneza din 2 oua si amestecati-o cu usturoiul pisat. ( Eu prepar maioneza din oua crude intregi, galbenus si albus, si amestecata cu blendarul. Nu este atit de plina de ulei ca si o maioneza preparata doar din galbenuse)
Acum incepem montajul tortului chinezesc. Intr-un bol transparent (pentru ca se vede opera de arta ce urmeaza a pregati) primul strat este de telemea,sunca,oua ,sare ,piper,maioneza, si continuam la fel telemea,sunca,oua,sare ,piper,maioneza... pina ce terminati ingredientele.Nu uitati ultimul strat trebuie sa fie de maioneza (glazura tortului)pe care o puteti orna dupa gustul si imaginatia fiecareia.
Daca nu va place gustul de usturoi puteti folosi ceapa tocata foarte marunt.
Atentie cu sarea!!!!!!! luati in calcul ca telemeaua si sunca sunt sarate, asa ca puneti sare doar pentru oua si maioneza .
Pofta buna !!! O sa triumfati cu acest aperitiv. Nimeni nu v-a rezista tentatiei de al proba si de a repeta dupa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii