autor:

Varadi Silvia

» » Dulciuri diverse

TORT CU ANANAS

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
Piscoturi infunctie de marimea formei, 250 gr.crema mascarpone, 200gr.smantana, 8 linguri zahar,un praf de sare, plic zahar vanilat, 300mil.frisca lichida, 1pilc gelatina granule,zeama de la o cutie compot de ananas, bucatile de ananas din compot

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in sucul de ananas iar apoi se pune frisca batuta bine amestecandu-se usor de sus in jos si fructele de ananas, dupa gust.(se pot folosii oricefel de fructe va place)Intr-o forma rotunda de tort se aseaza o folie de plastic peste care se toarna crema iar deasupra se aseaza piscoturile,se da la rece pentru 2 ore.Se scoate tortul pe un platou si se orneaza cu fructe si frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT CU ANANAS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu capsuni si ananas

Tort cu capsuni si ananas

1.Se prepara blatul din albusurile batute spuma cu un praf de sare,apoi cu zaharul,pana se obtine

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Bolo de ananas (Tort de ananas)

Bolo de ananas (Tort de ananas)

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma, adaugam galbenusurile frecate si amestecam

25 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Fac si eu acest gen de tort; de multe ori am preferat sa pun fructele direct pe fundul tavii, insa pentru ocazii deosebite, il ornez dupa ce a stat la frigider. Totusi, eu il tin la frigider macar 12 ore.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Piscoturi infunctie de marimea formei
  • 250 gr.crema mascarpone
  • 200gr.smantana
  • 8 linguri zahar,un praf de sare, plic zahar vanilat
  • 300mil.frisca lichida
  • 1pilc gelatina granule,zeama de la o cutie compot de ananas
  • bucatile de ananas din compot

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
NicoletaC

NicoletaC (Chef de cuisine)

Fac si eu acest gen de tort; de multe ori am preferat sa pun fructele direct pe fundul tavii, insa pentru ocazii deosebite, il ornez dupa ce a stat la frigider. Totusi, eu il tin la frigider macar 12 ore.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Clătite pufoase reţetă din Austria