autor:

Varadi Silvia

» » Dulciuri diverse

TORT CU ANANAS

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
Piscoturi infunctie de marimea formei, 250 gr.crema mascarpone, 200gr.smantana, 8 linguri zahar,un praf de sare, plic zahar vanilat, 300mil.frisca lichida, 1pilc gelatina granule,zeama de la o cutie compot de ananas, bucatile de ananas din compot

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in sucul de ananas iar apoi se pune frisca batuta bine amestecandu-se usor de sus in jos si fructele de ananas, dupa gust.(se pot folosii oricefel de fructe va place)Intr-o forma rotunda de tort se aseaza o folie de plastic peste care se toarna crema iar deasupra se aseaza piscoturile,se da la rece pentru 2 ore.Se scoate tortul pe un platou si se orneaza cu fructe si frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT CU ANANAS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort diplomat cu ananas

Tort diplomat cu ananas

In primul rand pregatim o crema de vanilie, punem laptele pe foc, mixam galbenusurile cu zaharul

34 voturi    16 comentarii
1h
Torturi
Bolo de ananas (Tort de ananas)

Bolo de ananas (Tort de ananas)

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma, adaugam galbenusurile frecate si amestecam

25 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Fac si eu acest gen de tort; de multe ori am preferat sa pun fructele direct pe fundul tavii, insa pentru ocazii deosebite, il ornez dupa ce a stat la frigider. Totusi, eu il tin la frigider macar 12 ore.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Piscoturi infunctie de marimea formei
  • 250 gr.crema mascarpone
  • 200gr.smantana
  • 8 linguri zahar,un praf de sare, plic zahar vanilat
  • 300mil.frisca lichida
  • 1pilc gelatina granule,zeama de la o cutie compot de ananas
  • bucatile de ananas din compot

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
NicoletaC

NicoletaC (Chef de cuisine)

Fac si eu acest gen de tort; de multe ori am preferat sa pun fructele direct pe fundul tavii, insa pentru ocazii deosebite, il ornez dupa ce a stat la frigider. Totusi, eu il tin la frigider macar 12 ore.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Chec cu parfum de Orient