autor:

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Tort cu branza si ciocolata in stil american

Autor: mona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
100 g unt, 225 g biscuiti cu cacao, 225 g ciocolata neagra, 400 g crema de branza de vaci, 100g zahar brun, 4 oua, 284 l smantana dulce, 7 linguri crema de whisky, 200 ml frisca lichida, cacao pentru pudrare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ungeti o tava de tort cu diametru de 23 cm. Topiti untul si amestecati cu biscuitii sfaramati. si puneti compozitia in tava. Apasati bine cu lingura de lemn. Lasati deoparte la racit. Topiti ciocolata (eu o topesc la cuptorul cu microunde). Preincalziti cuptorul la 160 grade. Amestecati bine cu mixerul crema de branza cu zaharul, adaugati oule, unul cate nul. Incorporati ciocolata topita, smantana dulce si 5 linguri crema de whisky, amestecand la viteza mica a mixerului. Turnati peste baza de biscuiti si coaceti pentru aproximativ 55 min. Lasati putin la racit timp de ora, dupa care scoateti din tava s lasati in continuare la racit cel putin 2 ore. De preferabil peste noapte. Inainte de servire bateti frisca lichida cu cele 2 linguri crema de whisky ramase. intindeti un strat de frisca peste tort. Stratul de frisca nu trebuie sa fie foarte gros. Pudrati putin cacao peste frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza si ciocolata in stil american" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 225 g biscuiti cu cacao
  • 225 g ciocolata neagra
  • 400 g crema de branza de vaci
  • 100g zahar brun
  • 4 oua
  • 284 l smantana dulce
  • 7 linguri crema de whisky
  • 200 ml frisca lichida
  • cacao pentru pudrare

Raporteaza reteta

Retete
de mona
Negresa

Negresa

Se pune la incalzit 2 cani zahar cu cea de lapte si se lasa pe foc pana se topeste zaharul, amestecad

28 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu aroma de vanilie Cheesecake cu aroma de vanilie

Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit. Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
TORT DE ANANAS CU SUS-N JOS