autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Tort cu branza si ciocolata in stil american

Autor: mona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
100 g unt, 225 g biscuiti cu cacao, 225 g ciocolata neagra, 400 g crema de branza de vaci, 100g zahar brun, 4 oua, 284 l smantana dulce, 7 linguri crema de whisky, 200 ml frisca lichida, cacao pentru pudrare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ungeti o tava de tort cu diametru de 23 cm. Topiti untul si amestecati cu biscuitii sfaramati. si puneti compozitia in tava. Apasati bine cu lingura de lemn. Lasati deoparte la racit. Topiti ciocolata (eu o topesc la cuptorul cu microunde). Preincalziti cuptorul la 160 grade. Amestecati bine cu mixerul crema de branza cu zaharul, adaugati oule, unul cate nul. Incorporati ciocolata topita, smantana dulce si 5 linguri crema de whisky, amestecand la viteza mica a mixerului. Turnati peste baza de biscuiti si coaceti pentru aproximativ 55 min. Lasati putin la racit timp de ora, dupa care scoateti din tava s lasati in continuare la racit cel putin 2 ore. De preferabil peste noapte. Inainte de servire bateti frisca lichida cu cele 2 linguri crema de whisky ramase. intindeti un strat de frisca peste tort. Stratul de frisca nu trebuie sa fie foarte gros. Pudrati putin cacao peste frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza si ciocolata in stil american" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu blat de cacao si crema de vanilie cu nuca

Tort cu blat de cacao si crema de vanilie cu nuca

Blatul: Intr-un bol mic, se bat bine ouale impreuna cu smantana si se lasa deoparte. Intr-un bol

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort diplomat cu fructe

Tort diplomat cu fructe

Se taie ananasul bucatele si il punem la scurs intr-o sita peste un castron (fara sa aruncam siropul).

3 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 225 g biscuiti cu cacao
  • 225 g ciocolata neagra
  • 400 g crema de branza de vaci
  • 100g zahar brun
  • 4 oua
  • 284 l smantana dulce
  • 7 linguri crema de whisky
  • 200 ml frisca lichida
  • cacao pentru pudrare

Raporteaza reteta

Retete
de mona
Negresa

Negresa

Se pune la incalzit 2 cani zahar cu cea de lapte si se lasa pe foc pana se topeste zaharul, amestecad

28 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort Mamaruta