Ungeti o tava de tort cu diametru de 23 cm. Topiti untul si amestecati cu biscuitii sfaramati. si puneti compozitia in tava. Apasati bine cu lingura de lemn. Lasati deoparte la racit. Topiti ciocolata (eu o topesc la cuptorul cu microunde). Preincalziti cuptorul la 160 grade. Amestecati bine cu mixerul crema de branza cu zaharul, adaugati oule, unul cate nul. Incorporati ciocolata topita, smantana dulce si 5 linguri crema de whisky, amestecand la viteza mica a mixerului. Turnati peste baza de biscuiti si coaceti pentru aproximativ 55 min. Lasati putin la racit timp de ora, dupa care scoateti din tava s lasati in continuare la racit cel putin 2 ore. De preferabil peste noapte. Inainte de servire bateti frisca lichida cu cele 2 linguri crema de whisky ramase. intindeti un strat de frisca peste tort. Stratul de frisca nu trebuie sa fie foarte gros. Pudrati putin cacao peste frisca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii