Ungeti o tava de tort cu diametru de 23 cm. Topiti untul si amestecati cu biscuitii sfaramati. si puneti compozitia in tava. Apasati bine cu lingura de lemn. Lasati deoparte la racit. Topiti ciocolata (eu o topesc la cuptorul cu microunde). Preincalziti cuptorul la 160 grade. Amestecati bine cu mixerul crema de branza cu zaharul, adaugati oule, unul cate nul. Incorporati ciocolata topita, smantana dulce si 5 linguri crema de whisky, amestecand la viteza mica a mixerului. Turnati peste baza de biscuiti si coaceti pentru aproximativ 55 min. Lasati putin la racit timp de ora, dupa care scoateti din tava s lasati in continuare la racit cel putin 2 ore. De preferabil peste noapte. Inainte de servire bateti frisca lichida cu cele 2 linguri crema de whisky ramase. intindeti un strat de frisca peste tort. Stratul de frisca nu trebuie sa fie foarte gros. Pudrati putin cacao peste frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii