autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Tort cu branza si ciocolata in stil american

Autor: mona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
100 g unt, 225 g biscuiti cu cacao, 225 g ciocolata neagra, 400 g crema de branza de vaci, 100g zahar brun, 4 oua, 284 l smantana dulce, 7 linguri crema de whisky, 200 ml frisca lichida, cacao pentru pudrare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ungeti o tava de tort cu diametru de 23 cm. Topiti untul si amestecati cu biscuitii sfaramati. si puneti compozitia in tava. Apasati bine cu lingura de lemn. Lasati deoparte la racit. Topiti ciocolata (eu o topesc la cuptorul cu microunde). Preincalziti cuptorul la 160 grade. Amestecati bine cu mixerul crema de branza cu zaharul, adaugati oule, unul cate nul. Incorporati ciocolata topita, smantana dulce si 5 linguri crema de whisky, amestecand la viteza mica a mixerului. Turnati peste baza de biscuiti si coaceti pentru aproximativ 55 min. Lasati putin la racit timp de ora, dupa care scoateti din tava s lasati in continuare la racit cel putin 2 ore. De preferabil peste noapte. Inainte de servire bateti frisca lichida cu cele 2 linguri crema de whisky ramase. intindeti un strat de frisca peste tort. Stratul de frisca nu trebuie sa fie foarte gros. Pudrati putin cacao peste frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza si ciocolata in stil american" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort parfais

Tort parfais

Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Ungi

2 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
Cheesecake Padurea Neagra

Cheesecake Padurea Neagra

Pornim cuptorul, la foc mediu. Cu ajutorul unui robot, macinam biscuitii. Untul il topim si il

27 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 225 g biscuiti cu cacao
  • 225 g ciocolata neagra
  • 400 g crema de branza de vaci
  • 100g zahar brun
  • 4 oua
  • 284 l smantana dulce
  • 7 linguri crema de whisky
  • 200 ml frisca lichida
  • cacao pentru pudrare

Raporteaza reteta

Retete
de mona
Negresa

Negresa

Se pune la incalzit 2 cani zahar cu cea de lapte si se lasa pe foc pana se topeste zaharul, amestecad

28 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Torturi
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu nuca