autor:

Dachman Laura

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Tort cu cacao

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
1 plic mix pentru 9 torturi, 30 gr cacao, 50 gr zahar tos fin, 125 gr unt, la temperatura camerei, 2 oua, 80 ml lapte, 1 lingurita scortisoara macinata, 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 20 cm diametru.
Se amesteca intr-un vas mixul pentru 9 torturi, cacaoa, zaharul, untul, ouale, laptele, scortisoara si 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie pana cand se obtine o compozitie omogena.
Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita si se da la copt 40 minute.Dupa racire se pudreaza cu zahar.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de cacao

Tort cu crema de cacao

1. Aluatul: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Treptat se adauga zaharul si se mixeaza

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Torturi
Tort cu blat de cacao

Tort cu blat de cacao

Se face un blat din oua, zahar, faina si cacao, care se coace la foc potrivit. Rece se taie in doua,

14 voturi    5 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    Ma uimesti cu fiecare retea pe care o postezi !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    ARATA SUPER!

  • Dachman Laura

    Dachman Laura (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    plicul de mix pentru 9 torturi este de la Dr.Oetker

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Ca de obicei toate tortuletele tale arata excelent. Esti o maestra in ale torturilor.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Eleganta cu care ai ornat,m-a facut sa nu mauit la nimic altceva;dupa aceea,am vazut ingrediente si mod de preparare. Ce este "1 plic mix pentru 9 torturi"?

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Arata Super !!!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Super tortul tau,ca de obicei arata super!!!!!!!!!!!!!!!!*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Ce frumos l-ai ornat ! *****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Arata grozav!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 plic mix pentru 9 torturi
  • 30 gr cacao
  • 50 gr zahar tos fin
  • 125 gr unt
  • la temperatura camerei
  • 2 oua
  • 80 ml lapte
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Ma uimesti cu fiecare retea pe care o postezi !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort "PAIANJEN"