Se freaca galbenusurile cu zaharul si o jumatate de baton de vanilie, pana se face ca o crema. Se amesteca cu untul, de asemenea frecat spuma. Se adauga ciocolata, inmuiata pe marginea masinii cu o lingura de apa, 50 g faina si la urma cele 3 albusuri spuma. Se scoate vanilia, se toarna compozitia intr-o forma foarte bine unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace cam 40 de minute la cuptor, la foc bun. Cand este gata, tortul ramane totusi putin moale la mijloc. Se rastoarna dupa ce s-a racit si se glaseaza cu glazura de ciocolata. La final se orneaza cu capsuni proaspeti taiati pe jumatate (sau felii).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii