Blatul:
ouale intregi, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza
bine,se adauga uleiul ca la maioneza, apoi faina amestecata cu praful de copt nestins, apoi 2 linguri de lapte daca iese prea tare compozitia.
Se coace in forma rotunda de tort, unsa cu ulei si
tapetata cu faina.
Se scoate din forma si se lasa la racit.
Crema:
se prepara conform instuctiunilor de pe plic,
si se lasa in frigider pina se raceste blatul.
Cind blatul s-a racit, se pune crema peste blat, se aseaza fructele dupa cum dorim, apoi cu putina crema ramasa se orneaza platoul cu tort.
Se lasa la frigider cca o ora inainte de servire.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii