Blatul:
ouale intregi, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza
bine,se adauga uleiul ca la maioneza, apoi faina amestecata cu praful de copt nestins, apoi 2 linguri de lapte daca iese prea tare compozitia.
Se coace in forma rotunda de tort, unsa cu ulei si
tapetata cu faina.
Se scoate din forma si se lasa la racit.
Crema:
se prepara conform instuctiunilor de pe plic,
si se lasa in frigider pina se raceste blatul.
Cind blatul s-a racit, se pune crema peste blat, se aseaza fructele dupa cum dorim, apoi cu putina crema ramasa se orneaza platoul cu tort.
Se lasa la frigider cca o ora inainte de servire.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii