Tort cu capsuni si caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort cu capsuni si caise

Ingrediente

  • Blat de tort:
  • 4 oua, o cana de zahar, un praf de zahar vanilat,
  • o canita (de cafea) cu ulei,
  • o cana si jumatate de faina
  • un praf de copt
  • 2 linguri lapte
  • Crema:
  • un plic de crema pentru prajituri
  • 250 ml lapte
  • Fructe:
  • 300 g capsuni
  • 2 caise

Mod de preparare

Blatul:

ouale intregi, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza

bine,se adauga uleiul ca la maioneza, apoi faina amestecata cu praful de copt nestins, apoi 2 linguri de lapte daca iese prea tare compozitia.

Se coace in forma rotunda de tort, unsa cu ulei si

tapetata cu faina.

Se scoate din forma si se lasa la racit.

Crema:

se prepara conform instuctiunilor de pe plic,

si se lasa in frigider pina se raceste blatul.

Cind blatul s-a racit, se pune crema peste blat, se aseaza fructele dupa cum dorim, apoi cu putina crema ramasa se orneaza platoul cu tort.

Se lasa la frigider cca o ora inainte de servire.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor