autor:

Anca Bordeianu

» » , Prajituri, Torturi

Tort cu crema de ciocolata

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de faina,5 linguri de ulei,2 plicuri de zahar vanilat si un pic de esenta de rom.Crema se obtine din 500gr ciocolata topita si 250gr de frisca. bat bine dar nu foarte tare ca alt fel se brinzeste.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Din ingredientele mentionate mai sus se face un blat de panispan se coace intr-o forma rotunda se lasa la rece dupa care se pune crema in interior se poate pune si putin sirop pe blaturi dar nu foarte mult se orneaza dupa gust.Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema si fluturasi de ciocolata

Tort cu crema si fluturasi de ciocolata

Pregatim blatul de pandispan: Albusurile de ou le batem bine cu un praf de sare,amestecand bine

15 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Tort cu crema de ciocolata

Tort cu crema de ciocolata

Pentru blat se bat ouale intregi (lasate la temperatura camerei in prealabil vreo 1-2 ore) la mixer

5 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Ce bunatate!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    Mmm !!! Apetisant

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    In mod sigur este tare gustos...

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de faina,5 linguri de ulei,2 plicuri de zahar vanilat si un pic de esenta de rom.Crema se obtine din 500gr ciocolata topita si 250gr de frisca. bat bine dar nu foarte tare ca alt fel se brinzeste.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort de morcovi cu nuca Tort de morcovi cu nuca

Se curata morcovii de coaja. Se spala si rad marunt. Se cantaresc, este nevoie de o cantitate de 300 gr morcov ras. Se asaza intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tort cu iaurt si caise Tort cu iaurt si caise

Este un desert care se pregateste repede, este gata in 20- 30 minute maxim. Se spală fructele, se lasă sa se scurga intr-o sita,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort Avion