autor:

Anca Bordeianu

» » , Prajituri, Torturi

Tort cu crema de ciocolata

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de faina,5 linguri de ulei,2 plicuri de zahar vanilat si un pic de esenta de rom.Crema se obtine din 500gr ciocolata topita si 250gr de frisca. bat bine dar nu foarte tare ca alt fel se brinzeste.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Din ingredientele mentionate mai sus se face un blat de panispan se coace intr-o forma rotunda se lasa la rece dupa care se pune crema in interior se poate pune si putin sirop pe blaturi dar nu foarte mult se orneaza dupa gust.Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de mascarpone si ciocolata

Tort cu crema de mascarpone si ciocolata

Albusurile se bat spuma tare cu sarea ,zaharul .Se incorporeaza treptat galbenusurile amestecate

19 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Torturi
Tort cu cremă de ciocolată și nucă

Tort cu cremă de ciocolată și nucă

Blat: Se bat ouăle cu zahărul, până când acesta din urmă se topește, apoi se adaugă treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Ce bunatate!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    Mmm !!! Apetisant

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    In mod sigur este tare gustos...

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 5 oua,5 linguri de zahar,5 linguri de faina,5 linguri de ulei,2 plicuri de zahar vanilat si un pic de esenta de rom.Crema se obtine din 500gr ciocolata topita si 250gr de frisca. bat bine dar nu foarte tare ca alt fel se brinzeste.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

22 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de pere cu ciocolata