Intr-o cratita cu fund dublu se pune ciocolata cu zahar si lapte la topit pe un foc mic se lasa sa fiarba citeva minute si se adauga galbenusele amestecate si se ia de pe foc se adauga margarina si se lasa sa se receasca.
Albusele vin batute separat si cind incepe sa fie spuma se adauga 1/4 pahar de zahar si se bat in continuare pina devine o spuma tare.Se amesteca incet cu crema de ciocolata care s-a racit pina toata spuma s-a cuprins si se adauga nucile bucatele.
Intr-un pyrex se pune un strat de piscoturi muiati in vin se toarna o treime din crema se pun deasupra inca un strat de piscoturi muiate se toarna o treime din crema ,se pune al treilea strat de piscoturi dupa care se pune al treilea strat de crema.Se inveleste pyrexul cu o foaie de staniol si se da la frizer ptr 5 ore.
Inainte de servire se taie in portii se orneaza cu viermisori de ciocolata si se servste inghetat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii