Tort cu dulceata si ness

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blat: 9 linguri zahar
  • 1 lingurita cacao
  • 1/2 cana ulei
  • 500 g frisca vegetala
  • 4 pliculete cu ness
  • 2 linguri dulceata de prune
  • 1 cana de lapte
  • 1 lingurita amoniac
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cani faina
  • 4 plicuri zahar vanilat.

Mod de preparare

Stingi amoniacul si praful de copt cu laptele fierbinte, apoi adaugi pe rand zaharul, cacaua, uleiul, dulceata de prune, vanilia, zeama de lamaie si la sfarsit incorporezi faina. Apoi ungi o tava cu margarina, o tapetezi cu faina, torni compozitia in tava si o dai la cuptor timp de 30 de minute. Cand este copt, lasi blatul sa se raceasca. Bati frisca, amesteci 2/3 din ea cu nessul si imbraci blatul racit, apoi ornezi tortul cu frisca ramasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor