autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Tort cu dulceata si ness

Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
Pentru blat: 9 linguri zahar, 1 lingurita cacao, 1/2 cana ulei, 500 g frisca vegetala, 4 pliculete cu ness, 2 linguri dulceata de prune, 1 cana de lapte, 1 lingurita amoniac, 1 plic praf de copt, 2 cani faina, 4 plicuri zahar vanilat.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Stingi amoniacul si praful de copt cu laptele fierbinte, apoi adaugi pe rand zaharul, cacaua, uleiul, dulceata de prune, vanilia, zeama de lamaie si la sfarsit incorporezi faina. Apoi ungi o tava cu margarina, o tapetezi cu faina, torni compozitia in tava si o dai la cuptor timp de 30 de minute. Cand este copt, lasi blatul sa se raceasca. Bati frisca, amesteci 2/3 din ea cu nessul si imbraci blatul racit, apoi ornezi tortul cu frisca ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu dulceata si ness" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort spirala cu ciocolata

Tort spirala cu ciocolata

Blaturile de ciocolata Tapetam fundul tavii dreptunghiulare(21 x 31 cm.) cu hartie de copt si

13 voturi    9 comentarii
4h
Torturi
Tort

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat: 9 linguri zahar
  • 1 lingurita cacao
  • 1/2 cana ulei
  • 500 g frisca vegetala
  • 4 pliculete cu ness
  • 2 linguri dulceata de prune
  • 1 cana de lapte
  • 1 lingurita amoniac
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cani faina
  • 4 plicuri zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort rafinat cu căpșuni și ciocolată