Stingi amoniacul si praful de copt cu laptele fierbinte, apoi adaugi pe rand zaharul, cacaua, uleiul, dulceata de prune, vanilia, zeama de lamaie si la sfarsit incorporezi faina. Apoi ungi o tava cu margarina, o tapetezi cu faina, torni compozitia in tava si o dai la cuptor timp de 30 de minute. Cand este copt, lasi blatul sa se raceasca. Bati frisca, amesteci 2/3 din ea cu nessul si imbraci blatul racit, apoi ornezi tortul cu frisca ramasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii