Albusurile batute spuma cu 4 linguri de apa rece, se adauga zaharul treptat. Se adauga galbenusurile, uleiul si faina in ploaie. e unge cratita cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia la foc potrivit. Zeama de la ananas se amesteca cu o fiola de vanilie si si zahar vanilat si se incalzesc putin pe foc. Acesta este siropul. Se taie blatul in trei. Se insiropeaza prima foaie, se pun frisca si bucati de ananas taiate marunt. La fel se procedeaza si cu foile urmatoare. Se orneaza cu frisca si ananas.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii