TORT CU FRISCA SI CU ANANAS

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 OUA
  • 1-1/14 PAHAR ZAHAR
  • 1 CEASCA DE ULEI
  • 250GR DE FAINA
  • 1 PRAF DE COPT
  • 1 CUTIE DE ANANAS
  • 1CUTIE DE FRISCA HULALA
  • 1VARF DE CUTIT DE BICARBONAT STINS IN ZEAMA DE LAMAIE.

Mod de preparare

Albusurile batute spuma cu 4 linguri de apa rece, se adauga zaharul treptat. Se adauga galbenusurile, uleiul si faina in ploaie. e unge cratita cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia la foc potrivit. Zeama de la ananas se amesteca cu o fiola de vanilie si si zahar vanilat si se incalzesc putin pe foc. Acesta este siropul. Se taie blatul in trei. Se insiropeaza prima foaie, se pun frisca si bucati de ananas taiate marunt. La fel se procedeaza si cu foile urmatoare. Se orneaza cu frisca si ananas.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise