Reteta postata pe: 05 mai 2008
Ingrediente
4 OUA, 1-1/14 PAHAR ZAHAR, 1 CEASCA DE ULEI, 250GR DE FAINA, 1 PRAF DE COPT, 1 CUTIE DE ANANAS, 1CUTIE DE FRISCA HULALA, 1VARF DE CUTIT DE BICARBONAT STINS IN ZEAMA DE LAMAIE.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Albusurile batute spuma cu 4 linguri de apa rece, se adauga zaharul treptat. Se adauga galbenusurile, uleiul si faina in ploaie. e unge cratita cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia la foc potrivit. Zeama de la ananas se amesteca cu o fiola de vanilie si si zahar vanilat si se incalzesc putin pe foc. Acesta este siropul. Se taie blatul in trei. Se insiropeaza prima foaie, se pun frisca si bucati de ananas taiate marunt. La fel se procedeaza si cu foile urmatoare. Se orneaza cu frisca si ananas.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT CU FRISCA SI CU ANANAS" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Blat : mixam spuma tare albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilat. Batem
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se separa ouale, se bat albusirile cu zaharul pina devine o spuma puternica dupa care se adauga galbenusutile
5 voturi
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate