autor:

Vekas

» » , Dulciuri diverse, Torturi

TORT CU FRUCTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Ingrediente
300g.margarina Rama, , 1 blat de tort din 8 oua,, 150g.gem de zmeura, , 1kg. fructe proaspete sau din compot(zmeura, capsuni,mure),, 250g.ciocolata alba, 1dl.frisca,, 8 albusuri,, 350g.zahar,, coaja rasa de la 3 portocale, , 2 pachete zahar vanilat, , jeleu de fructe(sau 2 pachetele jeleu din comert)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

1.Se prepara blatul si se taie in 3.
2.Se pregateste crema de ciocolata astfel:se rupe ciocolata alba in bucati , se pune cu frisca intr-o cratita si se topeste pe foc mic.Dupa ce a dat un clocot , se ia de pe foc si se pune la rece.
3.Albusurile se bat cu zaharul.Margarina se freaca spuma si, cu o lingura ,se pune in amestecul de albusuri.Se adauga ciocolata topita si coaja rasa de portocale, apoi zaharul vanilat.
4.Pe prima foie de blat se pune gem de zmeura, peste care se pune o parte din crema.Peste crema se pun fructe in amestec , urmeaza a doua foaie, din nou gem de zmeura si se pune al treilea blat.Cu restul de crema se orneaza intregul tort.De jur imprejur, se orneaza cu frisca si se acopera suprafata tortului cu fructe, peste care se pune jeleul de fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT CU FRUCTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu fructe

Tort cu fructe

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu fructe

Tort cu fructe "Gogoasa"

1. Cele 3 linguri de gelatina se pun la inmuiat timp de 30 minute intr-o jumatate de pahar cu apa

8 voturi    7 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 300g.margarina Rama
  • 1 blat de tort din 8 oua,
  • 150g.gem de zmeura
  • 1kg. fructe proaspete sau din compot(zmeura
  • capsuni,mure),
  • 250g.ciocolata alba
  • 1dl.frisca,
  • 8 albusuri,
  • 350g.zahar,
  • coaja rasa de la 3 portocale
  • 2 pachete zahar vanilat
  • jeleu de fructe(sau 2 pachetele jeleu din comert)

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu aroma de vanilie Cheesecake cu aroma de vanilie

Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit. Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort rafinat cu căpșuni și ciocolată