1.Se prepara blatul si se taie in 3.
2.Se pregateste crema de ciocolata astfel:se rupe ciocolata alba in bucati , se pune cu frisca intr-o cratita si se topeste pe foc mic.Dupa ce a dat un clocot , se ia de pe foc si se pune la rece.
3.Albusurile se bat cu zaharul.Margarina se freaca spuma si, cu o lingura ,se pune in amestecul de albusuri.Se adauga ciocolata topita si coaja rasa de portocale, apoi zaharul vanilat.
4.Pe prima foie de blat se pune gem de zmeura, peste care se pune o parte din crema.Peste crema se pun fructe in amestec , urmeaza a doua foaie, din nou gem de zmeura si se pune al treilea blat.Cu restul de crema se orneaza intregul tort.De jur imprejur, se orneaza cu frisca si se acopera suprafata tortului cu fructe, peste care se pune jeleul de fructe.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii