Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga.
Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga.
Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie.
Intr-un alt vas se mixeaza frisca, apoi peste ea se pune compozitia cu branza si se omogenizeaza.
Se inmoaie 7 piscoturi in siropul din compotul de struguri si se asaza unul langa celalalt pe un platou.
Cu ajutorul unui posh se pun doua straturi generoase de crema, apoi se pun fructele de padure. Se continua cu un rand de piscoturi insiropate, doua starturi de crema, fructe de padure, un rand de piscoturi insiropate, iar la final se decoreaza dupa plac cu restul de crema si fructe.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii