Se incinge cuptorul la 190⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma dorita (eu am folosit o forma rotunda de 15 cm, una de 20 cm si o forma de inimioara).
Intr-un vas, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas, se bate untul cu 100 gr zahar, zaharul vanilat, esentele si coaja rasa de lamaie.Se adauga galbenusurile si se mixeaza.Se incorporeaza apoi faina amestecata cu praful de copt.In final, se inglobeaza albusurile spuma apoi marzipanul.Compozitia obtinuta se pune in forma si se da la copt 30-40 minute.Se lasa sa se raceasca apoi se pudreaza cu zahar si se decoreaza dupa plac.
http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii