Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 23 cm diametru.
Merele se amesteca cu coaja rasa si zeama de lamaie si se pun deoparte.Zaharul se amesteca cu scortisoara, cuisoarele si ghimbirul apoi se pune deoaprte.
Intr-un vas, se amesteca mixul pentru 9 torturi cu untul, ouale si laptele pana se obtine un aluat omogen.Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita.Se aseaza deasupra feliile de mere si se presara cu zaharul aromat.Tortul se da la copt 50 minute apoi se lasa sa se raceasca.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii