autor:

strumfii bucatari

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Tort cu piscoturi, iaurt si fructe

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 mai 2016

Ingrediente
300 g pişcoturi, 400 g iaurt cremos, 300 g frişcă, Kiwi, Portocala, Ananas din compot, 2 plicuri gelatină granulată, 100 gr zahăr pudră cu aromă de vanilie

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe.

Dacă nu ai timp sau ai altă variantă pentru zile de duminica decât acest tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe il poţi prepara pentru cei care îşi serbează numele de Sfintii Constantin si Elena

Înmoi gelatina, într-un castron, cu apă călduţă şi o laşi să se umfle 20-25 de minute. Amesteci gelatina topită şi răcită cu iaurtul, zahărul vanilie şi adaugi treptat frişca. Baţi bine să se amestece. Scurgi fructele din compot şi le tai felii. Taiem felii kiwi si portocala. Amesteci cu frişca jumătate din cantitatea de fructe şi păstrezi restul pentru decorare. Tapetezi interiorul unei forme de tort detaşabile cu folie de aluminiu să nu se lipească de frişcă şi acoperi fundul formei de tort cu pişcoturi. Torni frişca amestecată cu fructe, nivelezi frumos la suprafaţă şi ornezi cu feliile de frcute păstrate. Laşi tortul la rece până în momentul servirii.

În momentul servirii, scoţi tortul cu pişcoturi, iaurt şi fructe din formă, îndepărtezi folia de aluminiu. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi, iaurt si fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Cristal

Tort Cristal

Blat: Albusurile se bat spuma impreuna cu apa, adaugam ulterior zaharul si galbenusurile. Incorporam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Torturi
Tort masinuta

Tort masinuta

Separi albusurile de galbenusuri.Bati albusurile spuma,apoi adaugi zaharul si bati pina se intareste,apoi

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g pişcoturi
  • 400 g iaurt cremos
  • 300 g frişcă
  • Kiwi
  • Portocala
  • Ananas din compot
  • 2 plicuri gelatină granulată
  • 100 gr zahăr pudră cu aromă de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu de vara