Tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe.
Dacă nu ai timp sau ai altă variantă pentru zile de duminica decât acest tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe il poţi prepara pentru cei care îşi serbează numele de Sfintii Constantin si Elena
Înmoi gelatina, într-un castron, cu apă călduţă şi o laşi să se umfle 20-25 de minute. Amesteci gelatina topită şi răcită cu iaurtul, zahărul vanilie şi adaugi treptat frişca. Baţi bine să se amestece. Scurgi fructele din compot şi le tai felii. Taiem felii kiwi si portocala. Amesteci cu frişca jumătate din cantitatea de fructe şi păstrezi restul pentru decorare. Tapetezi interiorul unei forme de tort detaşabile cu folie de aluminiu să nu se lipească de frişcă şi acoperi fundul formei de tort cu pişcoturi. Torni frişca amestecată cu fructe, nivelezi frumos la suprafaţă şi ornezi cu feliile de frcute păstrate. Laşi tortul la rece până în momentul servirii.
În momentul servirii, scoţi tortul cu pişcoturi, iaurt şi fructe din formă, îndepărtezi folia de aluminiu. Pofta buna!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii