autor:

strumfii bucatari

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Tort cu piscoturi, iaurt si fructe

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 mai 2016

Ingrediente
300 g pişcoturi, 400 g iaurt cremos, 300 g frişcă, Kiwi, Portocala, Ananas din compot, 2 plicuri gelatină granulată, 100 gr zahăr pudră cu aromă de vanilie

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe.

Dacă nu ai timp sau ai altă variantă pentru zile de duminica decât acest tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe il poţi prepara pentru cei care îşi serbează numele de Sfintii Constantin si Elena

Înmoi gelatina, într-un castron, cu apă călduţă şi o laşi să se umfle 20-25 de minute. Amesteci gelatina topită şi răcită cu iaurtul, zahărul vanilie şi adaugi treptat frişca. Baţi bine să se amestece. Scurgi fructele din compot şi le tai felii. Taiem felii kiwi si portocala. Amesteci cu frişca jumătate din cantitatea de fructe şi păstrezi restul pentru decorare. Tapetezi interiorul unei forme de tort detaşabile cu folie de aluminiu să nu se lipească de frişcă şi acoperi fundul formei de tort cu pişcoturi. Torni frişca amestecată cu fructe, nivelezi frumos la suprafaţă şi ornezi cu feliile de frcute păstrate. Laşi tortul la rece până în momentul servirii.

În momentul servirii, scoţi tortul cu pişcoturi, iaurt şi fructe din formă, îndepărtezi folia de aluminiu. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi, iaurt si fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Torta cu crema in stil sah-mat

Torta cu crema in stil sah-mat

Se incalzeste cuptorul la 160 de grade si se tapeteaza cele 2 tavi cu hartie de copt. In oala

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Tort Exotic

Tort Exotic

Preparare crema: Se pune la fiert laptele inpreuna cu galbenusurile de la oua ,zaharul vanilinat,zaharul

11 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 g pişcoturi
  • 400 g iaurt cremos
  • 300 g frişcă
  • Kiwi
  • Portocala
  • Ananas din compot
  • 2 plicuri gelatină granulată
  • 100 gr zahăr pudră cu aromă de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot

Am lasat zmeura sa se dezghete peste noapte in frigider. Siropul lasat de zmeura l-am amestecat cu amidonul si zaharul brut. Am amestecat

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Merele rase le amestecăm mai întâi cu zaharul, apoi cu uleiul și apa minerală. Trebuie sa menționez ca eu am avut

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Tort Fanta