Tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe.
Dacă nu ai timp sau ai altă variantă pentru zile de duminica decât acest tort cu pişcoturi, iaurt şi fructe il poţi prepara pentru cei care îşi serbează numele de Sfintii Constantin si Elena
Înmoi gelatina, într-un castron, cu apă călduţă şi o laşi să se umfle 20-25 de minute. Amesteci gelatina topită şi răcită cu iaurtul, zahărul vanilie şi adaugi treptat frişca. Baţi bine să se amestece. Scurgi fructele din compot şi le tai felii. Taiem felii kiwi si portocala. Amesteci cu frişca jumătate din cantitatea de fructe şi păstrezi restul pentru decorare. Tapetezi interiorul unei forme de tort detaşabile cu folie de aluminiu să nu se lipească de frişcă şi acoperi fundul formei de tort cu pişcoturi. Torni frişca amestecată cu fructe, nivelezi frumos la suprafaţă şi ornezi cu feliile de frcute păstrate. Laşi tortul la rece până în momentul servirii.
În momentul servirii, scoţi tortul cu pişcoturi, iaurt şi fructe din formă, îndepărtezi folia de aluminiu. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii