Ananasul se pune la scurs. Galbenusurile se amesteca cu zaharul.
Apoi laptele cu galbenusurile si zaharul se pun la fiert si se adauga o lingura faina, se amesteca pana se ingroasa se ia de pe foc si se pune gelatina, se lasa sa se raceasca si se amesteca din cand in cand. Gelatia se pune la inmuiat in jumatate cana lapte caldut.
Batem frisca si albusurile spuma,apoi se adauga crema rece .
Intr-o cratita se pune ciolofan umezit ,si piscoturile se scufunda pe o parte in sucul de ananas si se imbraca pereti cratitei cu piscoturi.
Se aseaza pe fundul cratiei fructe dupa forma dorita ,se toarne crema apoi fructe si tot asa. Apoi se pun piscoturi ,se pune la rece pana a 2 zi apoi se intoarce si se scoate printr-o miscare brusca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii