Ouale intregi se bat bine cu zaharul care va fii adaugat treptat,pana la topirea acestuia,se adauga miezul de portocale care intre timp a fost mixat in robotul de bucatarie pana la omogenizarea acestora;
Miezul de portocala se adauga inamestecul de oua cu atentie amestecant de sus in jos,adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt;
Compozitia obtinuta se tuarna intr-o tava unsa si tapetata cu hartie,se introduce in cuptorul cald 170°C cam 20-25 minute ,facand proba cu cutitul,daca este necesar mai dati 5-10 minute;
Portocalele pot fi inlocuite cu mandarine,si acestea curatate de coaja,iar tortul poate fii servit alaturi de un gem de portocale,sau cu o glazura de ciocolata!
Este rapid ,bun si gustos!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii