autor:

joly-gina

» » Dulciuri diverse

tort cu rulada si crema de iaurt

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Ingrediente
2 rulade din comert una cu cacao si una cu gem de caise, 500ml frisca lichida, un iaurt de 500 g de fructe sau vanilie, un pachet de foi de gelatina (12 foi de gelatina), compot de caise (125g), comopt de ananas(125g), 125 g zahar pudra

Dificultate: Medie Timp: 1h

39 voturi

Mod de preparare

se amesteca zaharul cu iaurtul bine pana se incorporeaza tot zaharul si il dam la frigider
punem gelatina la inmuiat in apa si o lasma deoparte 10 min
batem frisca lichida bine ,dupa ce s-a batut desfacem gelatina pe abur si o incorporam in frisca batuta
scoatem si iaurtul cu zaharul din frigider si il amestecam cu frisca si gelatina
dam totul la frigider si pregatim asmablarea tortului
intr-o oala sau un castron adanc si care are forma mai rotunda ca tortul sa iese cat mai rotund in forma de cupola
punem folie pe toata suprafata castronului si punem alternativ feli de rulada ,mai intai pe fundul castrnuluisi dupa treptat pe marginile din lateral cate un rand
dupa ce am pus feliile de rulada impartim crema din frisca si iaurt in 3
punem un rand de grema de frisca un rand de caise ,un rand de frisca ,un rand de ananas si la sfarsit restul de frisca
acoperim la final cu un strat de feli de rulada
dam la frigide 10 ore si dupa rasturnam tortul si o sa ave-ti o surpriza frumoasa
pofta buna si sper sa va placa!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu rulada si crema de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
CHEC CU CACAO SI CIOCOLATA AMARUIE

CHEC CU CACAO SI CIOCOLATA AMARUIE

1.Se separa ouale 2.Galbenusurile se amesteca, cu zaharul 3.Peste aceasta compozitie se adauga

26 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Crema de branza cu capsune

Crema de branza cu capsune

Pasezi 200 g capsune, dupa care le amesteci bine cu zaharul si cu branza, adaugi smantana batuta,

2 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine):

    L-am pregatit si eu de ziua fetitei mele. A fost delicios. Ruladele cumparate au fost cam dulci pentru gustul meu dar a aratat fantastic. Cand mai fac reteta fac eu ruladele in casa. Felicitari pentru reteta!

  • vio

    vio (Chef de cuisine):

    am facut si eu super o iesit dar am pus in doua vase si atrecut tot repede

  • 24 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Svetlana Ramona Lungu , 02 iulie 2015

    Se poate sa cumperi inghetata?

  • Fara foto

    Simona E Denis , 19 septembrie 2013

    Pune-o toata!am experienta!ahahahahhahaah

  • Fara foto

    Gadasial VE , 19 septembrie 2013

    cite grame de gelatina folosesc???caci nu am gasit foi de gelatina,am cumparat 40 g

    • Fara foto

      Elena Claudia Dumitrascu , 19 septembrie 2013

      Aceeasi retetA, si cu portocAle

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

      Ai votul meu 5*!

    • zbiggi

      zbiggi (Chef de cuisine) , 06 august 2010

      Ioooi ce fain arata! sint sigura ca e si foarte gustos :)

    • costy hunny

      costy hunny (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Super.....ai 5 stelute de la mine........o idee buna si foarte usor de preparat!felicitari!

    • Georgiana Cosac

      Georgiana Cosac (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Foarte interesant!

    • Fara foto

      Nadia , 21 aprilie 2010

      Minunat, ai 5 stele de la mine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Foarte aspectuos, minunat!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

      Foarte usor si de asemenea gustos .Felicitari.In acelasi gen se poate face si cu biscoturi si crema si iese minunat.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Arata excelent. Felicitari.

    • Fara foto

      Gabriela (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Felicitari, este superb!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Super gustos...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Foarte frumos.Felicitarti.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      super oau cred ca ii bu sigur il voi face si eu

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      arata super felicitari

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Ingenios! Felicitari!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      i-mi place mult!merçi de reteta chiar e usor de facut si arata bine!salvat

    • Fara foto

      monica iuliana (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      super tare arata...e ceva deosebit,merita incercat..sigur e la fel de bun precum arata...felicitari

    • Fara foto

      licu pop , 14 aprilie 2010

      Felicitari!!votat 5 stelute

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      In primul rind,iti spun ca am salvat si am votat cu 5 stelute. Felicitari pt.reteta si pt.prezentare !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Interesant tort! S-ar parea ca e si bun!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Frumoasa ideea,asa procedez eu cu salata boeuf si rulada cu sunca...Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • 2 rulade din comert una cu cacao si una cu gem de caise
  • 500ml frisca lichida
  • un iaurt de 500 g de fructe sau vanilie
  • un pachet de foi de gelatina (12 foi de gelatina)
  • compot de caise (125g)
  • comopt de ananas(125g)
  • 125 g zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

66 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

Czompa (Chef de cuisine)

Ai votul meu 5*!

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Cataief ”pasarele”-Cataief assafir-specific Ramadanului