Rulada o rasturnam cu tot cu hartia de copt pe un servet de bucatarie , rulam si lasam la racit., Dupa ce se raceste rulada, desfacem din servet desprindem hartia de copt si ungem cu putin nutela, nu prea mult, ca sa nu curga. Lasam la racit apoi se taie feli rulada.
Pe fundul si pe marginile unei tavi rotunde punem felii de rulada,apoi 1\\3 crema,felii de banane apoi rulada iara,crema,banane,rulada-crema si frisca la sfarsit...ornezi deasupra dupa cum vrei(nu este obligatoriu)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii