Blat
Se pun intr-o oala cafeaua, uleiul si cacao se da pe foc iar cand da in clocot se da deoparte, 250 gr de zahar se amesteca cu faina si apoi se aduga peste compozitia de mai sus se amesteca energic apoi se adauga iaurtul in care sa stins praful de copt si ouale pe rand. Se amesteca si se toarna intr-o tava rotunda de 20 cm diametru. Se coace 45 min.
Crema. Se amesteca iaurtul cu zaharul, intre timp se pune gelatina la hidratat cu 150 ml apa. Portocala se taie marunt. Fructele de padure se amesteca cu putin zahar si se dau un clocot asta daca sunt congelate apoi se paseaza cu furculita. Frisca se bate bine. Dupa ce s-a hidratat gelatina o topim pe baie de apa si o amestecam cu iartul dupa care cu frisca. Impartim crema in doua, intr-una pune fructele de padure.
Blatul racit se taie in doua felii egale. Se aseaza in forma detasabila primul blat, punem bucati de portocala apoi crema de fructe de padure, blat portocale si crema simpla de iaurt. Pastram o lingura de crema pe care o v-om colora cu colorant rosu si v-om orna tortul.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii