1.Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius, in timp ce intr-un vas mixam toate ingredientele pentru blat, cu exceptia colorantului alimentar(se mixeaza ouale intregi cu zaharul,dupa care adaugam uleiul,esenta si la final faina in ploaie).
2.Cand compozitia a devenit omogena, o impartim in sapte parti egale si punem in boluri separate.
3.Adauga colorantii in boluri si amesteca pana cand obtinem o culoare uniforma.
4.Aseazam, pe rand, cantitatile in tavi si le coacem la cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
5.Crema o preparam prin mixarea cremei mascarpone cu zahar pudra si ciocolata alba topita.
6.Pentru a asambla tortul curcubeu, trebuie sa punem intre feliile de blat colorate cate un strat de crema.
7.Putem aseza culorile in ordinea dorita sau in ordinea culorilor curcubeului.
8.La final decoram tortul cu frisca in culorile curcubeului.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii