Se incalzeste aragazul la 325F. Se amesteca faina, praful de copt si sarea la un loc. Separat se bate cu mixerul untul si zaharul, se adauga ouale pe rand cate unul si se amesteca bine. Se adauga si vanilia apoi ingredientele uscate alternativ cu smantina.
Nu stiu cum sa traduc topping asa ca o sa-i spun topping.
Ptr topping se topeste untul cu zaharul la foc mic. Apoi se toarna pe fundul tavii si peste se pune zaharul nerafinat. Apoi peste toate astea se aseaza feliile de ananas si in gaurile de la ananas mie imi place sa pun cirese maraschino. Apoi la urma adaugam aluatul se lasa ca o ora si 15 minute sau pina scoatem scobitoarea curata din prajitura. Cand este gata se intoarce pe un platou ca sa fie ananasul deasupra. Vedeti foto.Se serveste cu frisca sau fara dupa placerea fiecaruia.
Enjoy!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii