TORT DE ANANAS CU SUS-N JOS

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
TORT DE ANANAS CU SUS-N JOS

Ingrediente

  • Topping:
  • -1 cupa de zahar nerafinat
  • -1/2 cupa unt nesarat
  • -1 conserva de ananas felii
  • Aluat:
  • -2 cupe faina
  • -3/4 lingurita praf de copt
  • -1/2 lingurita sare
  • -1-3/4 cupe zahar
  • -1 cupa unt la temperatura camerei
  • -4 oua mari
  • -3/4 lingurita extract vanilie
  • -3/4 cupa smantina

Mod de preparare

Se incalzeste aragazul la 325F. Se amesteca faina, praful de copt si sarea la un loc. Separat se bate cu mixerul untul si zaharul, se adauga ouale pe rand cate unul si se amesteca bine. Se adauga si vanilia apoi ingredientele uscate alternativ cu smantina.

Nu stiu cum sa traduc topping asa ca o sa-i spun topping.

Ptr topping se topeste untul cu zaharul la foc mic. Apoi se toarna pe fundul tavii si peste se pune zaharul nerafinat. Apoi peste toate astea se aseaza feliile de ananas si in gaurile de la ananas mie imi place sa pun cirese maraschino. Apoi la urma adaugam aluatul se lasa ca o ora si 15 minute sau pina scoatem scobitoarea curata din prajitura. Cand este gata se intoarce pe un platou ca sa fie ananasul deasupra. Vedeti foto.Se serveste cu frisca sau fara dupa placerea fiecaruia.

Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise