Se incalzeste aragazul la 325F. Se amesteca faina, praful de copt si sarea la un loc. Separat se bate cu mixerul untul si zaharul, se adauga ouale pe rand cate unul si se amesteca bine. Se adauga si vanilia apoi ingredientele uscate alternativ cu smantina.
Nu stiu cum sa traduc topping asa ca o sa-i spun topping.
Ptr topping se topeste untul cu zaharul la foc mic. Apoi se toarna pe fundul tavii si peste se pune zaharul nerafinat. Apoi peste toate astea se aseaza feliile de ananas si in gaurile de la ananas mie imi place sa pun cirese maraschino. Apoi la urma adaugam aluatul se lasa ca o ora si 15 minute sau pina scoatem scobitoarea curata din prajitura. Cand este gata se intoarce pe un platou ca sa fie ananasul deasupra. Vedeti foto.Se serveste cu frisca sau fara dupa placerea fiecaruia.
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii