Bezeaua: se bat albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie 800 g zahar. din aceasta spuma se coc pe hartie de copt aproximativ 10 foi, la 100oC timp de 30-40 de minute fiecare foaie.
Crema: Se freaca bine untul, pana cand iese toata apa din el. Intr-un vas se fierb 125 g zahar cu 275 ml apa si cacao pana cand se obtine o pasta de consistenta smantanii. Se da la rece. Dupa ce s-a racit, aceasta pasta se adauga putin cate putin peste untul batut spuma si se amesteca bine. Se adauga pe rand 7 galbenusuri. Fiecare foaie de bezea este unsa cu crema. Foaia de deasupra se unge tot cu crema, la fel si marginile. Se presara nuca pisata. Se da la rece 12 ore

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii