Se face crema din 4 oua cu 6 linguri de zahar pe aburi se pun si se invarte mereu pana capata consistenta si se vede fundul oalei, se lasa la racit si apoi se freaca un pachet de unt sau margarina bunica cu crema in care in prealabil s-a pus cacao, eu am pus nes dizolvat in putina cafea, cafea pe care am pregatit-o pentru insiropat biscuitii, apoi se aseaza biscuitii pe tava, depinde ce fel de tavi aveti, la mine intrau 2 randuri de cate 6 biscuiti si in inaltime cat va tine crema, am pus cam 6 straturi!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii