autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

TORT DE BISCUITI

Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg biscuiti simpli, 1 pachet de margarina/unt, 150g zahar, 2 linguri de crema finetti, esenta de rom, 2-3 linguri cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu zaharul,cacaoa,crema finetti pana se topeste tot zaharul,se adauga esenta de rom si zahar vanilat(dupa preferinte).In crema mai puteti adauga 1-2 lingurite de ness,daca va place.
Pentru insiroparea biscuitilor puteti face un sirop din apa cu zahar si esenta de rom sau ii puteti inmuia in cafea(sunt mult mai gustosi).Biscuitii se inmoaie pe ambele parti dar nu foarte tare si se aseaza pe o tava unul langa altul pentru a forma un blat, apoi puneti un rand de crema si continuati cu biscuiti.Se pun straturi pana terminati biscuitii si crema.Pe deasupra puteti orna cu crema sau cu glazura de ciocolata.Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT DE BISCUITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

Blat de biscuiti: Biscuitii ii sfaramam in bucati potrivite.Topim ciocolata impreuna cu margarina

1 vot    0 comentarii
1h
Retete de post
Tort de biscuiti cu jeleu de fructe de padure

Tort de biscuiti cu jeleu de fructe de padure

Rupem biscuitii intr-un castron. Amestecam cu nuca si cu cacaua. Turnam treptat laptele amestecam

9 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg biscuiti simpli
  • 1 pachet de margarina/unt
  • 150g zahar
  • 2 linguri de crema finetti
  • esenta de rom
  • 2-3 linguri cacao

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu lamaie si mac