Se amesteca margarina cu zaharul,cacaoa,crema finetti pana se topeste tot zaharul,se adauga esenta de rom si zahar vanilat(dupa preferinte).In crema mai puteti adauga 1-2 lingurite de ness,daca va place.
Pentru insiroparea biscuitilor puteti face un sirop din apa cu zahar si esenta de rom sau ii puteti inmuia in cafea(sunt mult mai gustosi).Biscuitii se inmoaie pe ambele parti dar nu foarte tare si se aseaza pe o tava unul langa altul pentru a forma un blat, apoi puneti un rand de crema si continuati cu biscuiti.Se pun straturi pana terminati biscuitii si crema.Pe deasupra puteti orna cu crema sau cu glazura de ciocolata.Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii