autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

TORT DE BISCUITI

Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg biscuiti simpli, 1 pachet de margarina/unt, 150g zahar, 2 linguri de crema finetti, esenta de rom, 2-3 linguri cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu zaharul,cacaoa,crema finetti pana se topeste tot zaharul,se adauga esenta de rom si zahar vanilat(dupa preferinte).In crema mai puteti adauga 1-2 lingurite de ness,daca va place.
Pentru insiroparea biscuitilor puteti face un sirop din apa cu zahar si esenta de rom sau ii puteti inmuia in cafea(sunt mult mai gustosi).Biscuitii se inmoaie pe ambele parti dar nu foarte tare si se aseaza pe o tava unul langa altul pentru a forma un blat, apoi puneti un rand de crema si continuati cu biscuiti.Se pun straturi pana terminati biscuitii si crema.Pe deasupra puteti orna cu crema sau cu glazura de ciocolata.Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT DE BISCUITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Margarina o topesti la foc potrivit, apoi adaugi ciocolata sa se topeasca si ea. Biscuiti sunt rupti

239 voturi    30 comentarii
2h
Torturi
Tort de biscuiti in lapte, cu budinca, fructe, nuci

Tort de biscuiti in lapte, cu budinca, fructe, nuci

E un produs fresh, foarte usor si repede de preparat; cantitatile sunt aproximative, pentru o tava

15 voturi    1 comentariu
15 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg biscuiti simpli
  • 1 pachet de margarina/unt
  • 150g zahar
  • 2 linguri de crema finetti
  • esenta de rom
  • 2-3 linguri cacao

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
DULCEATA DE COJI DE PEPENE ROSU