Tort de biscuiti in lapte, cu budinca, fructe, nuci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Tort de biscuiti in lapte, cu budinca, fructe, nuci

Ingrediente

  • 500 g biscuiti (2-3 pachete petit beure ori normali)
  • 1-2 budinci, crema la alegere
  • 500 ml lapte (sau apa, suc) pentru o budinca si
  • 50 ml. lapte pt biscuiti
  • fructe, nuci, alune dupa preferinta

Mod de preparare

E un produs fresh, foarte usor si repede de preparat; cantitatile sunt aproximative, pentru o tava mica.

De data asta am ales o budinca caramel-butter scotch (pregatita cu lapte) si banane.

Praful de budinca (unul sau mai multe, la alegere) se fierbe cu aproximativ 500 ml.(pentru o budinca) lapte, apa sau suc timp de 10 minute amestecand in continuu; se lasa la racit 5-10 minute. Budinca de vanilie sau frisca se poate fierbe si in suc de fructe, portocale, grefruit iese o gelatina transparenta delicioasa care ia aroma si culoarea sucului.

Intr-un bol se pune aproximativ 50 ml lapte prin care se trec biscuitii repede, nu se las sa stea sa-l absoarba, nu-i lasi din mana ii iei, ii treci prin lapte si-i asezi imediat in tava in straturi:

biscuiti, budinca, fructe feliate, nuci dupa preferinta.

Se pune la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise