E un produs fresh, foarte usor si repede de preparat; cantitatile sunt aproximative, pentru o tava mica.
De data asta am ales o budinca caramel-butter scotch (pregatita cu lapte) si banane.
Praful de budinca (unul sau mai multe, la alegere) se fierbe cu aproximativ 500 ml.(pentru o budinca) lapte, apa sau suc timp de 10 minute amestecand in continuu; se lasa la racit 5-10 minute. Budinca de vanilie sau frisca se poate fierbe si in suc de fructe, portocale, grefruit iese o gelatina transparenta delicioasa care ia aroma si culoarea sucului.
Intr-un bol se pune aproximativ 50 ml lapte prin care se trec biscuitii repede, nu se las sa stea sa-l absoarba, nu-i lasi din mana ii iei, ii treci prin lapte si-i asezi imediat in tava in straturi:
biscuiti, budinca, fructe feliate, nuci dupa preferinta.
Se pune la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii