autor:

Fara foto

» » Aperitive

TORT DE BRANZETURI

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
3 pachete de branza de vaci grasa, 2 ardei capia, 1 lingurita boia, 100 g mazare congelata si fiarta, 1 legatura marar, gelatina din 2 pliculete (atentie! cumpara gelatina pentru interior, nu din cea pentru ornarea torturilor)

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intai prepari gelatina dupa indicatiile de pe pachet. Pui mazarea la fiert in apa clocotita si, cand fierbe aceasta, dai branza de vaci prin blender sau prin masina de ticat sau o pasezi cu furculita. Trebuie obtinuta o pasta cat mai fina. Treci prin blender si cei doi ardei capia taiati pe care ii lasi separat si, de asemenea, mazarea fiarta. Imparti toata cantitatea de branza in trei si pe fiecare o amensteci asa: o parte numai cu marar tocat, o parte numai cu pasta de ardei si boia si o cealalta parte cu mazare. Infiecare dintre cele trei parti pui gelatina pregatita, pe care o iamparti la randul ei in trei parti. Pui fiecare strat intre-un vas si lasi la frigider cca 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT DE BRANZETURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta sarata cu branza si prosciutto

Tarta sarata cu branza si prosciutto

Intindem foaia de patiserie,o intepam cu furculita,asezam feliile de sunca,branza taiata cubulete,iar

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Bulete de cas

Bulete de cas

Cartofii se fierb in coaja, se lasa apoi la racit, dupa care se rad prin razatoarea mica. Casul

6 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 pachete de branza de vaci grasa
  • 2 ardei capia
  • 1 lingurita boia
  • 100 g mazare congelata si fiarta
  • 1 legatura marar
  • gelatina din 2 pliculete (atentie! cumpara gelatina pentru interior
  • nu din cea pentru ornarea torturilor)

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Chec aperitiv cu verdeturi, spuma de branza si fistic