Intai prepari gelatina dupa indicatiile de pe pachet. Pui mazarea la fiert in apa clocotita si, cand fierbe aceasta, dai branza de vaci prin blender sau prin masina de ticat sau o pasezi cu furculita. Trebuie obtinuta o pasta cat mai fina. Treci prin blender si cei doi ardei capia taiati pe care ii lasi separat si, de asemenea, mazarea fiarta. Imparti toata cantitatea de branza in trei si pe fiecare o amensteci asa: o parte numai cu marar tocat, o parte numai cu pasta de ardei si boia si o cealalta parte cu mazare. Infiecare dintre cele trei parti pui gelatina pregatita, pe care o iamparti la randul ei in trei parti. Pui fiecare strat intre-un vas si lasi la frigider cca 1 ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii