Intai prepari gelatina dupa indicatiile de pe pachet. Pui mazarea la fiert in apa clocotita si, cand fierbe aceasta, dai branza de vaci prin blender sau prin masina de ticat sau o pasezi cu furculita. Trebuie obtinuta o pasta cat mai fina. Treci prin blender si cei doi ardei capia taiati pe care ii lasi separat si, de asemenea, mazarea fiarta. Imparti toata cantitatea de branza in trei si pe fiecare o amensteci asa: o parte numai cu marar tocat, o parte numai cu pasta de ardei si boia si o cealalta parte cu mazare. Infiecare dintre cele trei parti pui gelatina pregatita, pe care o iamparti la randul ei in trei parti. Pui fiecare strat intre-un vas si lasi la frigider cca 1 ora.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii