Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga si praful de copt.Se coace intr-o tava in care am pus hartie de copt sau am uns-o cu margarina si tapetata cu faina, se raceste apoi se taie blatul in trei.
Se pune frisca cu ciocolata sa se topeasca la foc mic.Se amesteca cu o lingura de lemn pana se topeste ciocolata.Cand s-a topit se lasa sa se raceasca si se da la frigider 3-4 ore sau pana a doua zi (cine are rabdare si pentru un aspect cat mai estetic).Dupa ce s-a racit crema se bate cu mixerul pana devine o crema densa.
Se pune apa la fiert apa cu zaharul pana se topeste acesta si devine un sirop .Se adauga esenta de rom.Se lasa sa se raceasca si se insiropeaza blaturile cu el.
Asamblare: se pune un blat insiropat, crema, blat insiropat, crema, blat si crema. Se orneaza cu decoruri din ciocolata si crema ramasa, sau dupa fantezia fiecaruia.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii